My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Συλλυπητήρια για τον Νίκο Μιχαηλίδη

Η ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ αποχαιρετά με βαθιά θλίψη το σύντροφο Νίκο Μιχαηλίδη, εκπαιδευτικό, μέλος του ΚΚΕ, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, στις 23 Οκτώβρη 2019, και εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, σε όλους τους συγχωριανούς του.

Ο Νίκος Μιχαηλίδης, εκπαιδευτικός, με καταγωγή από την Κορομηλιά του Κιλκίς, ακολούθησε στη ζωή του τις αγωνιστικές παραδόσεις του τόπου του.

Βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του αγώνα, ως υποψήφιος με τα ψηφοδέλτια της «Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών» στην ΕΛΜΕ Κιλκίς και ως υποψήφιος με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Κιλκίς. Βρέθηκε σε όλες τις μάχες που έδωσε το Κόμμα και το Κίνημα στο Κιλκίς, για τα δικαιώματα των εργαζομένων αλλά και της νεολαίας, για να ξημερώσουν στον τόπο μας καλύτερες, πιο ανθρώπινες μέρες, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Γι’ αυτό και ως εκπαιδευτικός είχε στο επίκεντρο της σκέψης του και της δράσης του, τους μαθητές του, τη νεολαία, την αυριανή βάρδια της εργατικής τάξης, προσπαθώντας με το μεράκι, τη γνώση και τις ικανότητές του να τους προσφέρει ό,τι καλύτερο μπορούσε.

Ο σύντροφος Νίκος θα βρίσκεται πάντα δίπλα μας στις εκδηλώσεις, στα γλέντια και τις συζητήσεις που θα πραγματοποιούμε στο χωριό του, στις κινητοποιήσεις και τις εκλογικές μάχες. Πρόσφερε και αυτός το δικό του λιθαράκι στην συνολική και ιστορική προσπάθεια της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων να απελευθερωθούν από τα δεσμά τους, να σηκώσουν την ανθρωπότητα λίγο ψηλότερα.

Η ΕΛΜΕ

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για το θάνατο του συναδέλφου Μιχαηλίδη Νικόλαου που υπηρετούσε στο 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς -Εργαστηριακό Κέντρο .Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 12.30μ.μ στην Κορομηλιά Κιλκίς.

Το ΠΑΜΕ

Οι εκπαιδευτικοί της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη και οδύνη μας για τον πρόωρο θάνατο του συναγωνιστή και συναδέλφου Νίκου Μιχαηλίδη.

Ο Νίκος Μιχαηλίδης, από την Κορομηλιά, εκπαιδευτικός του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς, τίμησε με την παρουσία του επί σειρά ετών τα ψηφοδέλτια της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών, δίνοντας με σεμνότητα και αυταπάρνηση τη μάχη για την αλλαγή συσχετισμών δύναμης και την ανασύνταξη του κινήματος στο χώρο των εκπαιδευτικών.

Συνολικά τίμησε το ταξικό κίνημα στο Κιλκίς, και όπου αλλού βρέθηκε ως εργαζόμενος, δίνοντας από κάθε μετερίζι τη μάχη για ένα καλύτερο σύγχρονο σχολείο που θα μορφώνει ολόπλευρα τα παιδιά με βάση τις σύγχρονες ανάγκες τους, ώστε ως μελλοντικοί πολίτες αυτού του τόπου να έχουν όλα τα εφόδια, τη γνώση και την κριτική σκέψη, να ζήσουν μια ζωή με δικαιώματα.

Γι’ αυτό και η προσφορά του ήταν ανεξάντλητη και καθημερινή μέσα και έξω από το σχολείο, προσπαθώντας να δώσει ό,τι καλύτερο μπορούσε.

Ο συναγωνιστής και συνάδελφος Νίκος Μιχαηλίδης θα βρίσκεται πάντα δίπλα μας σε κάθε μικρή ή μεγαλύτερη μάχη που έχουμε μπροστά μας και θα ζει στις μνήμες μας.

Σχολιάστε