My Twitter Feed

11 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Συλλήψεις για λαθροδιακίνηση μεταναστών

syllipsi-lathrometanastonΣυνελήφθη χθες 1 Απριλόυ, το βράδυ, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας Κιλκίς, ένας υπήκοος Πακιστάν 25 ετών, που διευκόλυνε την έξοδο επτά μη νόμιμων μεταναστών, εκ των οποίων οι τέσσερις ανήλικοι, από την ελληνική επικράτεια σε έδαφος τρίτης χώρας.

Αρχικά, στην Εθνική Οδό Αθηνών – Ευζώνων (ύψος Ευζώνων Κιλκίς) , οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 25χρονο να κινείται με ένα Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ομοεθνούς του και σε αστυνομική έρευνα του οχήματος διαπιστώθηκε ότι ο διακινητής είχε επιβιβάσει επτά μη νόμιμους μετανάστες με σκοπό να διευκολύνει την προώθησή τους στο έδαφος τρίτης χώρας, έναντι αδιευκρίνιστης χρηματικής αμοιβής.

Επίσης, κατά τον αστυνομικό έλεγχο προέκυψε ότι ο 25χρονος κατείχε πλαστό υπηρεσιακό σημείωμα, ενώ σε βάρος δύο διακινούμενων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση των περιορισμών διαμονής.

Κατασχέθηκαν:

  • το προαναφερόμενο όχημα και
  • (1) κινητό τηλέφωνο.

Ημεδαπός

Την ίδια μέρα συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρο, ένας ημεδαπός 45 ετών, που διευκόλυνε την έξοδο ενός μη νόμιμου μετανάστη από την ελληνική επικράτεια σε έδαφος τρίτης χώρας.

Αρχικά, στην Εθνική Οδό Αθηνών – Ευζώνων (ύψος Ευζώνων Κιλκίς), οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 45χρονο να κινείται με ένα Δ.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο (ταξί) και σε αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο διακινητής είχε επιβιβάσει έναν μη νόμιμο μετανάστη με σκοπό να διευκολύνει την προώθησή του στο έδαφος τρίτης χώρας.

Κατασχέθηκαν:

  • το προαναφερόμενο όχημα και
  • (1) κινητό τηλέφωνο.

Σήμερα

Συνελήφθησαν σήμερα Τρίτη, τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας, ένας υπήκοος Αλβανίας 34 ετών, που διευκόλυνε την έξοδο δύο μη νόμιμων μεταναστών από έδαφος τρίτης χώρας  προς την ελληνική επικράτεια.

Αρχικά, στην Εθνική Οδό Αθηνών – Ευζώνων (ύψος Ευζώνων Κιλκίς) , οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 34χρονο να κινείται με το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο του και σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο διακινητής είχε επιβιβάσει στο όχημα δύο ομοεθνείς του με σκοπό να διευκολύνει την προώθησή τους στην ενδοχώρα, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Κατασχέθηκαν:

  • το προαναφερόμενο όχημα,
  • (2) κινητά τηλέφωνα και
  • το χρηματικό ποσό των (70) ευρώ.

Σε βάρος των δύο μη νομίμων μεταναστών θα κινηθεί η διαδικασία της διοικητικής απέλασης.

Σχολιάστε