My Twitter Feed

6 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Συζήτηση για προβλήματα Αστυνομίας

Χθες Πέμπτη  29 Νοεμβρίου,  η  Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΚΙΛΚΙΣ (Ε.ΑΣ .Υ. Ν. Κ.), συναντήθηκαν  στο  Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Γ.Α.Δ.Π.Κ.Μ.) Ταξίαρχο κ. Παρασκευά ΜΑΡΑΠΙΔΗ, και συζήτησαν διεξοδικά όλα τα προβλήματα του προσωπικού της Διεύθυνσής μας στην παρούσα χρονική στιγμή.  

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα συνεργασίας και αλληλοκατανόησης και από πλευράς του Προεδρείου μας  επισημάνθηκαν  τα  παρακάτω  θέματα:

1)  Για το τι έπεται μετά τις 02/12/2012 ,σχετικά με τα Κέντρα Υποδοχής Λαθρομεταναστών και τις νεοϊδρυθείσες Υπηρεσίες  Φύλαξης Εγκαταστάσεων Κράτησης Αλλοδαπών (Υ.Φ.Ε.Κ.Α.),ο κ. Ταξίαρχος  μας ενημέρωσε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει καμία ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι ,ούτε από την Πολιτική ούτε και από την Φυσική ηγεσία.

2)Ως προς τις Διμοιρίες Υποστήριξης και την καταπόνηση του αστυνομικού προσωπικού που τις στελεχώνουν ,αναγνώρισε την προσφορά αυτών και την προσπάθεια που καταβάλλουν οι συνάδελφοι ,τονίζοντας παράλληλα ότι η εμφανής καταπόνηση των διμοιριών τον τελευταίο καιρό  οφείλεται σε συγκυρίες.
Επιπρόσθετα ανέφερε ότι όλες οι Διμοιρίες Υποστήριξης των Αστυνομικών Διευθύνσεων  της Γ.Α.Δ.Π.Κ.Μ. χρησιμοποιούνται εξίσου

3) Για τον συνωστισμό που παρατηρείται κατά καιρούς στα κρατητήρια κυρίως των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης ,μας διαβεβαίωσε ότι μπορεί να επιτευχθεί αποσυμφόρηση αυτών, με την μεταφορά των αλλοδαπών στα σχετικά Κέντρα Υποδοχής Λαθρομεταναστών.

4)Για το θέμα με τα πλαφόν στα καύσιμα των υπηρεσιακών οχημάτων, μας διαβεβαίωσε ότι ο αριθμός δεν είναι αυστηρά δεσμευτικός  και απλά  πριν  την εξάντληση των αποθεμάτων οι  κατά  τόπους  Αστυνομικές Διευθύνσεις πρέπει να αιτούνται  έγκαιρα  για εκ νέου προμήθειά τους.

5)Για το επίκαιρο θέμα με την θέρμανση των κτιριακών εγκαταστάσεων, μας ενημέρωσε ότι το θέμα παρουσίασε μία σχετική αργοπορία για διαδικαστικούς λόγους, και αναμένεται λύση αυτού άμεσα.

6) Ως προς την αναδιοργάνωση  της ΕΛ.ΑΣ. , επανέλαβε τις θέσεις της Πολιτικής και της Φυσικής ηγεσίας  για άμεση πραγματοποίηση αυτής .

    Ανακεφαλαιώνοντας τονίστηκε και από  τις δύο πλευρές ότι γενικότερα διανύουμε μία πολύ δύσκολη περίοδο τόσο σαν Χώρα  όσο και σαν Αστυνομία, τα προβλήματα είναι λίγο πολύ κοινά  και μόνο με αγαστή συνεργασία και πραγματική  συναδελφικότητα θα μπορέσουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων .

Σχόλια
One Response to “Συζήτηση για προβλήματα Αστυνομίας”
  1. Ο/Η POLICEMAN λέει:

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ Κ.ΤΣΕΛΕΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΖΟΥΜΕ ,ΤΑ ΕΓΚΩΜΙΑΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΩΝ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΙΛΚΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥΣ.

Σχολιάστε