My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Συγχαρητήρια για επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Από τον δήμαρχο Κιλκίς, Δ. Σισμανίδη

Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες του Δήμου Κιλκίς για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας.

Στο ταξίδι που ξεκινά τώρα γι’ αυτούς, τους εύχομαι να απολαύσουν την όμορφη περιπέτεια της γνώσης και να αποκτήσουν τα εκπαιδευτικά εφόδια που θα τους χρησιμεύσουν στη ζωή τους. Συγχαρητήρια αξίζουν στις οικογένειες και στους εκπαιδευτικούς που τους στήριξαν στην εκπαιδευτική δοκιμασία και γεύονται σήμερα μαζί τους, τους καρπούς της επιτυχίας τους.

Στους νέους και στις νέες μας που δεν τα κατάφεραν, συνιστώ να δείξουν μεγαλύτερο θάρρος και επιμονή και να συνεχίσουν την προσπάθειά τους, είτε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση είτε σε άλλες παραγωγικές κατευθύνσεις.

 Όλοι οι νέοι μας αποτελούν πολύτιμο κεφάλαιο για το Δήμο Κιλκίς και οφείλουμε, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, να θέσουμε τις βάσεις ώστε μετά τις σπουδές τους  να παραμείνουν και να προκόψουν στον τόπο μας.  

Από τον δήμαρχο Παιονίας, Χρ. Γκουντενούδη

Εκφράζω ολόψυχα τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες μαθητές των Πανελληνίων Εξετάσεων για την εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Αυτή η επιτυχία είναι το επιστέγασμα σκληρής δουλειάς πολλών ετών.

Από εδώ και πέρα ανοίγεται ένας νέος ορίζοντας στην ζωή σας γεμάτος καινούρια γνώση, μοναδικές εμπειρίες και περισσότερες προκλήσεις.

Γεμίστε με δύναμη και κουράγιο έτσι ώστε να μπορείτε να ανταποκριθείτε στις πολλαπλές απαιτήσεις που θα συναντήσετε.

Θερμά συγχαρητήρια οφείλουμε να καταθέσουμε στους γονείς καθώς και στους εκπαιδευτικούς των παιδιών για την πολύπλευρη στήριξη στα παιδιά όλα αυτά τα χρόνια.

 Ευχή όλων μας να τα καμαρώσουν στην επίτευξη των στόχων τους.

Οι μαθητές οι οποίοι δεν τα κατάφεραν αυτή τη χρονιά θα πρέπει να θυμούνται πως τα ύψη δεν τα κατακτά κανείς μονομιάς.

Θα έχετε την ευκαιρία να επαναλάβετε την προσπάθεια τόσο σε αυτό το μετερίζι όσο και αλλού και είμαι σίγουρος ότι η δικαίωση δεν θα αργήσει να έρθει.

Εύχομαι καλή δύναμη σε κάθε νέο ξεκίνημα.

Από τον αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, Ανδρ. Βεργίδη

Σε όλους τους Κιλκισιώτες μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις ευχές μου για επίτευξη ακόμη υψηλότερων στόχων. Συγχαρητήρια επίσης δικαιούνται τόσο οι δάσκαλοι των μαθητών μας όσο και οι γονείς τους για την αδιάκοπη και αποφασιστική συμπαράστασή τους στον ωραίο τους αγώνα.

Όσοι δεν μπόρεσαν να επιτύχουν την εισαγωγή τους θα πρέπει να πιστέψουν ότι απλά χάθηκε μία μάχη. Ο διαρκής αγώνας για ένα καλύτερο μέλλον είναι μπροστά τους και έχει πολλά στάδια. Να έχουν πάντα μπροστά τους την μεγάλη εικόνα και τον μεγάλο στόχο για την προσωπική τους επιτυχία και μέσω αυτής την προκοπή και τις καλύτερες μέρες για την πατρίδα μας.

Από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, Δ. Κυριακίδη

Στους μαθητές και τις μαθήτριες των Λυκείων του Δήμου Κιλκίς που κατάφεραν  να εισαχθούν στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Πατρίδας μας εκφράζω τα θερμά μου  συγχαρητήρια για την επιτυχία τους και τους εύχομαι υγεία, πρόοδο και καλή σταδιοδρομία.

Με σύμμαχό τους από εδώ και πέρα την σύνεση και την εργατικότητα και με περισσότερη ευθύνη, η κατάκτηση του στόχου τους για ένα μέλλον ευοίωνο και επιτυχημένο θα τους ανταμείψει κάνοντας πράξη όλα τα όνειρα και τις προσδοκίες τους.

Τούτη όμως την ώρα είναι χρήσιμο να μην ξεχνούμε και όλα τα παιδιά που λόγω κάποιων μη ευνοϊκών συνθηκών δεν απέδωσαν οι  προσπάθειές τους και τα αποτελέσματα δεν είχαν για τους ίδιους ευκταία κατάληξη. Η ζωή θα τους δώσει και άλλες ευκαιρίες και με κουράγιο και επιμονή, πίστη και πιο οργανωμένη μελέτη σίγουρα θα  καταφέρουν το στόχο τους.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν και οι γονείς όλων των μαθητών που στάθηκαν αρωγοί και συνεργάτες στο διαρκή αγώνα τους, όπως επίσης και η  εκπαιδευτική κοινότητα που βρίσκεται πάντοτε εκ του ρόλου της στο πλευρό των νέων  παρέχοντάς τους γνώσεις και δύναμη για να πετύχουν τους στόχους τους.

 

Από τον Γ. Φραγγίδη

Η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική για όσους νέους και νέες, άνοιξαν την πόρτα της φοιτητικής ζωής..

Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους αυτούς, αλλά και στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, που τους συμπαραστάθηκαν σ’ αυτή τη δύσκολη δοκιμασία.

Κάθε επιτυχία λοιπόν με την ευχή να ζήσουν ωραίες εμπειρίες και να αποκτήσουν τις χρήσιμες γνώσεις, που η φοιτητική ζωή θα τους δώσει!!

Στους μαθητές που, για διάφορους λόγους, δεν κατάφεραν να επιτύχουν τους στόχους τους, εύχομαι να συνεχίσουν τηνπροσπάθεια με προσήλωση και υπομονή. Θα ήθελα, επίσης, να τους επισημάνω ότι πάντα στην ζωή υπάρχει μία δεύτερη ευκαιρία και εναλλακτικές επιλογές.

Από τον Αν. Καζαντζίδη

Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά του Νομού Κιλκίς που κατάφεραν την είσοδο τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Οι κόποι και οι προσπάθειες χρόνων ευοδώθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πλέον ανοίγεται διάπλατα μπροστά σας o δρόμος για μια νέα προσπάθεια, την κατάκτηση νέων γνώσεων που θα σας βοηθήσουν και θα σας εμπλουτίσουν με καινούργια εφόδια ικανά να σας εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς οι οποίοι στάθηκαν δίπλα σας τούτες τις δύσκολες και πραγματικά αντίξοες συνθήκες που περνά η Πατρίδα μας από την οικονομική κρίση.

Δεν πρέπει να παραλείψουμε και να ξεχάσουμε όμως και τα παιδιά που τελικώς δεν τα κατάφεραν φέτος χάνοντας απλώς μια μάχη. Τους εύχομαι να έχουν υγεία και δύναμη και με περισσότερη προσήλωση στο στόχο τους και μεθοδικό διάβασμα θα τα καταφέρουν την επόμενη φορά. Αλλωστε χρήσιμο είναι να γνωρίζουν ότι οι ευκαιρίες στη ζωή τους δεν τελειώνουν με τις πανελλήνιες εξετάσεις.  

Καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία στους επιτυχόντες.

Από τη ΝΟΔΕ Κιλκίς της ΝΔ

Ως ΝΟΔΕ Ν.Δ. ΚΙΛΚΙΣ συγχαίρουμε θερμά τους νέους και τις νέες του νομού μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις σπουδές τους και στη σταδιοδρομία τους.


Πολλά συγχαρητήρια και στους γονείς όλων των παιδιών που παρά την οικονομική στενότητα που βιώνουν όλα τα ελληνικά νοικοκυριά στάθηκαν στο πλευρό τους στηρίζοντας τις προσπάθειες και τον αγώνα τους για να υλοποιήσουν τα όνειρα τους.

Στήριξη και συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε όσα παιδιά δεν πέτυχαν στις εξετάσεις. Mε επιμονή και νέα προσπάθεια θα τα καταφέρουν την νέα χρονιά.

Kαλή και παραγωγική φοιτητική ζωή για ένα καλύτερο αύριο σε όλους και όλες που πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Σχολιάστε