My Twitter Feed

27 Ιουλίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Στον ΟΠΕΚΕΠΕ ο Γ. Γεωργαντάς -

Τετάρτη, 27 Ιουλίου, 2022

Η ΝΕ Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ καταδικάζει -

Τετάρτη, 27 Ιουλίου, 2022

Νέος συνεδριακός χώρος σε Κιλκίς -

Τρίτη, 26 Ιουλίου, 2022

Για τη τουριστική προβολή Παιονίας -

Τρίτη, 26 Ιουλίου, 2022

67 προσλήψεις για καθαριότητα -

Σάββατο, 23 Ιουλίου, 2022

Συγχαρητήρια από την Κεραμέως -

Παρασκευή, 22 Ιουλίου, 2022

Στον «αυτόματο πιλότο» η πανδημία -

Παρασκευή, 22 Ιουλίου, 2022

Η μείωση πληθυσμού στη Παιονία -

Πέμπτη, 21 Ιουλίου, 2022

Συγχαίρουν το Τμ. Ασφαλείας Κιλκίς

Ο υπουργός Γ. Γεωργαντάς και ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρ. Βεργίδης συγχαίρεουν τους αστυνομικούς και τον διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Ο κ. Γεωργαντάς

Θερμά συγχαρητήρια, στο Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς και τον Διοικητή του, για την εξάρθρωση και αποδόμηση εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης λαθραίων καπνικών προϊόντων, στην ελληνική επικράτεια.

Οι διαρκείς επιτυχίες των στελεχών του Τμήματος, εγγύηση για την αποτελεσματική πάταξη του εγκλήματος και την προάσπιση της ασφάλειας όλων των Κιλκισιωτών.

Ο κ. Βεργίδης

Η νέα αυτή επιτυχία του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς αποδεικνύει- για άλλη μια φορά -πως οι αστυνομικοί εκτελούν απερίσπαστοι το καθήκον τους, δείχνοντας ιδιαίτερο ζήλο και επαγγελματικότητα, παρέχοντας στο κοινωνικό σύνολο τις πολύτιμες υπηρεσίες τους» αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.

«Η αστυνομική αυτή επιτυχία, πέραν των θετικών εντυπώσεων στη τοπική κοινωνία, καταδεικνύει περίτρανα ότι το αστυνομικό προσωπικό εργάζεται με υψηλό αίσθημα ευθύνης, εμπεδώνοντας το δημόσιο αίσθημα ασφάλειας των συμπολιτών μας».

Σχολιάστε