My Twitter Feed

12 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

“Εγκληματικό άνοιγμα σχολείων” -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Συγχαρητήρια από Ανδρ. Βεργίδη

Τα συγχαρητήριά του προς τους τρεις νεοεκλεγέντες βουλευτές του νομού μας και ιδιαίτερα προς τον Γ. Γεωργαντά για την υφυπουργοποίησή του, εκφράζει ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης, με τις ακόλουθες ανακοινώσεις:

«Στους εκλεγμένους βουλευτές του Νομού Κιλκίς κ. Γεώργιο Γεωργαντά, κα Ειρήνη Αγαθοπούλου και κ. Γεώργιο Φραγγίδη, δίνω θερμά συγχαρητήρια και καλή δύναμη στο απαιτητικό έργο που αναλαμβάνουν. Το Κιλκίς έχει δυνατή εκπροσώπηση στη νέα κοινοβουλευτική θητεία, γεγονός που μας γεμίζει ελπίδα και αισιοδοξία ότι θα προωθηθούν και θα επιλυθούν ζητήματα που αφορούν την περιοχή μας. Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς βρίσκεται στη διάθεση όλων για να συνεχίσουμε την αγαστή συνεργασία μεταξύ μας προς όφελος όλων των πολιτών του νομού μας.

Σε όλους τους υπόλοιπους που έθεσαν τον εαυτό τους στην κρίση του εκλογικού σώματος, αλλά δεν κατάφεραν να εκλεγούν, τους συγχαίρουμε για την προσπάθειά τους και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη μετέπειτα πορεία τους.»

Για Γεωργαντά

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον κ. Γεωργαντά στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει ως Υφυπουργός για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Είναι εξαιρετική τιμή για την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς να εκπροσωπείται στο κυβερνητικό σχήμα από μία τέτοια θέση καίριας σημασίας. Ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του κ. Γεωργαντά αναθέτοντάς του το απαιτητικό έργο της απλούστευσης των διαδικασιών στη δημόσια διοίκηση και του περιορισμού της γραφειοκρατίας για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη. Είμαι βέβαιος ότι θα το φέρει εις πέρας με απόλυτη επιτυχία.

Στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει του εύχομαι καλή δύναμη και του διαβεβαιώνω ότι η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς θα είναι αρωγός σε κάθε του προσπάθεια για την πρόοδο του τόπου μας.»

Σχολιάστε