My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Συγχαρητήρια από Αγαθοπούλου

agathopoulou.1Η βουλευτή Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, συγχαίρει τους μαθητές του Λυκείου Καμπάνη και αθλητές του Γ.Σ Μανδρών, που διακρίθηκαν στη Γυμνασιάδα της Βραζιλίας, με το ακόλουθο συγχαρητήριο μήνυμα:

“Τα πιο ειλικρινή συγχαρητήρια και αισθήματα  υπερηφάνειας οφείλουμε όλοι οι Κιλκισιώτες για τους μαθητές του Λυκείου Καμπάνη και αθλητές του Γ.Σ Μανδρών που διακρίθηκαν στη Γυμνασιάδα της Βραζιλίας, αλλά και όλη η Ελλάδα για τους 33 μαθητές-αθλητές που την εκπροσώπησαν επάξια σε αυτό το κορυφαίο αθλητικό γεγονός.

Όλοι ξέρουν τις αντίξοες συνθήκες μέσα στις οποίες επιτεύχθηκαν αυτές οι διακρίσεις, αλλά και με τις οποίες συνοδεύεται κάθε ερασιτεχνική προσπάθεια νέων αθλητών στην Ελλάδα. Όλοι ξέρουν επίσης ότι οι νέοι αυτοί, το μόνο στήριγμα που βρίσκουν είναι στα σωματεία τους, τις οικογένειές τους, τους δασκάλους και τους προπονητές τους, με την Πολιτεία να σφυρίζει αδιάφορα και να χειροκροτεί αυτάρεσκα σε περιπτώσεις επιτυχιών.

Το επίτευγμα του Κυριάκου, της Δήμητρας και του Αλέξη, το επίτευγμα όλων των νέων ανθρώπων αυτής της χώρας που δίνουν «άνισες» μάχες και τις κερδίζουν μέσα σε ένα διεθνές και ανταγωνιστικό περιβάλλον, υπερβαίνει την πραγματική εμβέλεια των επιτυχιών και αξίζει περισσότερο.

 Αυτή είναι η απάντηση της νέας γενιάς στις περικοπές για την Παιδεία, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό και την ολοκληρωτική απαξίωσή τους από την Πολιτεία, γι’ αυτό τους αξίζουν πολλά μπράβο!

Ας τους ευχηθούμε λοιπόν όλοι καλή δύναμη για τη συνέχεια!”

 

Σχολιάστε