My Twitter Feed

26 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πήρε εξιτήριο ο κ. Εμμανουήλ -

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Αναρτήθηκαν οι δασικοί χάρτες -

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Γουμένισσα: Τα μεγάλα αιτήματα -

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Ξανά σε μονοψήφιοι νούμερο -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Δ. Κυριακίδης σε κέντρα εμβολίων -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Πιάσαμε πάλι διψήφιο αριθμό -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Δικηγόροι: Φτάνουν λόγια και ευχές -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Αντικυβερνητικά βέλη από πέντε -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Συγκρότηση ομάδας αυτογνωσίας

ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ “ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ” διοργανώνει η ψυχολόγος ΣΟΦΙΑ ΔΑΤΣΗ στο γραφείο της 21 ιουνιου 65.

main.cdrΘα αναλυθούν με ασκήσεις θεματα όπως η επικοινωνια, οι σχέσεις, η αυτοπεποίθηση, τα όρια, η διεκδίκηση, ο θυμός, ψυχοσωματικά προβλήματα και άλλα.

Το σεμινάριο είναι βιωματικό με περιορισμένο αριθμό ατόμων. Θα διεξάγεται κάθε Τετάρτη 5.15-7 [εκτός εορτών]. 8 διδακτικές ώρες το μήνα. Τιμή συμμετοχής ιδιαίτερα προσιτή.

Η Σοφία Δάτση σπούδασε Ψυχολογία στο Κοινωνικών Επιστημών Κρήτης και Θεολογίας στο Α.Π.Θ. Έχει εκπαιδευτεί στην γνωστική αναλυτική, γνωστική συμπεριφορική, αντλεριανή ,gestalt, συστημική [οικογενειακή] και art therapy ψυχοθεραπεία.

Έχει συνεργαστεί με την Α΄’ Πανεπιστημιακή Σχολή Θεσ/νικης,με κέντρα ψυχικής υγείας ΟΨΕΤ και δυτικού τομέα Θεσνι/κης και με την Αντλεριανή εταιρεία Θεσ/νικης για 13 χρόνια. Στο Κιλκίς έχει συνεργαστεί με Μητρόπολη, ΑΝΚΙ  , Επιμορφωτική, Αρμονία, Ελληνοχριστιανική αγωγή,  ΙΕΚ,Νοσηλευτική Σχολή ,Δικαστήρια,Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.Επίσης με το Δια Βίου Μάθηση Κιλκίς ,Παιονίας ,  Λαικό Πανεπιστήμιο Κιλκίς, Παιονίας, Σερρών  ,Δράμας, Πολίχνης,, Α Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας,.Θεσ/νικης  ,Πολυκλαδικό λύκειο Ρεθύμνου.

Έχει κάνει πολλές ομιλίες ,παρουσιάσεις ,σε πολλούς νομούς της Β.Ελλαδος όπως και  εργαστήρια.

Ασχολείται ιδιαίτερα με το στρες των εξετάσεων, αποφυγή  black out, τεχνικές χαλαρώσεις,  όπως και αυτογνωσία μέσα από το art therapy [συγκεκριμένα το decoupage] κάτι πρωτοποριακό για την Ελλάδα.

Είναι στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου  [αρ μελους 075]. Έχει 20ετη εμπειρία στο χώρο της Ψυχικής Υγείας. Δουλεύει με άτομα και ομάδες , ζευγάρια,  εφήβους  και παιδιά., στο Κιλκίς και στη Θεσσαλονίκη. Ασκεί και συμβουλευτική κ ψυχοθεραπεία. Συνεδρίες και μέσο ιντερνετ κατόπι συννενόησης.

Πληροφορίες 23410-27916 και 6932127712.

Σχολιάστε