My Twitter Feed

21 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Έξι τα νέα κρούσματα σε ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

ΔΕΥΑΠ: Απάντηση στη ΛΑΣΥ -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Συγκλόνισαν τα κορίτσια του Αίαντα!

Συγκλονιστική ήταν η παρουσία του Αίαντα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων. Παρ’ότι η μοναδική νεοφώτιστη ομάδα στην φάση των 16 κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με την αγωνιστικότητα και την απόδοση της και στους 3 αγώνες.

Στον 1ο αγώνα στο Κλειστό της Μίκρας αντιμετώπισε την Ελπίδα Αμπελοκήπων, ηττήθηκε με 3-0 σετ αλλά ήταν “μέσα” στον αγώνα και ακολουθούσε από κοντά σε όλα τα σετ. Τα σετ του αγώνα: 25-21, 25-17, 25-16.

Στον 2ο αγώνα απέναντι στον Άρη ήταν που η ομάδα του Αίαντα έδειξε την κλάση της. Έπαιξε με συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση δείχνοντας πως έχει στόχο τη νίκη.

Επικράτησε στο 1ο σετ με 16-25, ο Άρης ισοφάρισε τα σετ με 25-12. Ο ΑΙΑΣ πήρε εκ νέου το προβάδισμα στα σετ με 24-26 αλλά ο Άρης έστειλε το παιχνίδι στο tie break παίρνοντας το 4ο σετ με 25-14.

Η ομάδα του Αίαντα μπήκε δυναμικά στο tie break, βρέθηκε να προηγείται με 6-10 και όλα έδειχναν πως θα πανηγυρίσει τη νίκη. Η πρωτοφανής επιθετική δυστοκία όμως ήταν αυτή που κόστισε και ο Άρης με μία απίστευτη ανατροπή “έκλεψε” το σετ και τη νίκη με 15-11.

Με το τελικό 3-2 υπέρ του Άρη η υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση ήταν ανοιχτή και θα κρινόταν στον 3ο αγώνα όπου ο ΑΙΑΣ με καθαρή νίκη (3-0 ή 3-1) απέναντι στον Φιλαθλητικό θα έπαιρνε το εισιτήριο για τους 8. Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν πολύ δυνατά καθώς και οι δύο ήθελαν τη νίκη για να προκριθούν. Ο ΑΙΑΣ έδειξε τα δόντια του απέναντι στην έμπειρη ομάδα της Λάρισας, βρέθηκε να προηγείται με 23-24 και 24-25 αλλά δεν κατάφερε να τελειώσει το σετ και το πλήρωσε χάνοντας με 27-25.

Η ομάδα της Λάρισας έχοντας την ψυχολογία έκανε τα δύο επόμενα σετ να έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα και πήρε τη νίκη και την πρόκριση τελικά στην φάση των 8.

Για την ομάδα του Αίαντα είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν όλες οι αθλήτριες παρά το υψηλό επίπεδο των αγώνων. Την παρθενική εμφάνιση της με την ομάδα Κορασίδων έκανε η αθλήτρια Κολεσιώτου Σοφία η οποία μάλιστα έγινε σε Πανελλήνια Φάση!

Σύνθεση ομάδας: Καντίδου Δ., Κώστογλου Σ., Κώστογλου Στ., Σεχάι Ε., Εμμανουηλίδου Κ., Λαμπριανίδου Κ., Καναρίδου Ν., Κολεσιώτου Σ., Μαρουλάσοβα Μ., Ποπονίδου Χ., Βαμβάκα Ε., Γεωργιάδου Δ., Λυρτζή Μ.

Προπονητής: Σολκίδης Άγγελος

Φροντιστής: Κώστογλου Απόστολος

Έφορος: Καντίδης Ιωάννης

Ευχαριστούμε θερμά όσους γονείς βρέθηκαν στο κλειστό της Μίκρας όχι μόνο για να απολαύσουν το αγωνιστικό θέαμα αλλά και για να φωνάξουν μαζί μας!

Με αυτούς τους αγώνες έπεσε η αυλαία της αγωνιστικής περιόδου, με την ομάδα του Αίαντα για μία ακόμη σεζόν να πρωταγωνιστεί και να προσθέτει ιστορικές επιτυχίες στην βίβλο της Κιλκισιώτικης Πετοσφαίρισης.

2η Θέση στο Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Γυναικών μετά από ισοβαθμία με τον Πρωταθλητή

1η Θέση στο Πρωτάθλημα Νεανίδων και 1η συμμετοχή στο Πανελλήνιο Νεανίδων

1η θέση στο Πρωτάθλημα Κορασίδων και 1η συμμετοχή στο Πανελλήνιο Κορασίδων

Σχολιάστε