My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Συγκλονίζει η τραγωδία στη Καβάλα

Θρήνος στο χωριό Μεσορόπη του Δήμου Παγγαίου Καβάλας, από το τραγικό θάνατο τριών παιδιών ηλικίας 5, 7 και 15 ετών αντίστοιχα, μετά από φωτιά που ξέσπασε στη διώροφη μονοκατοικία των παππούδων τους όπου είχαν πάει για το Σαββατοκύριακο με τους γονείς τους. Εγκαύματα φέρουν οι γονείς των τριών παιδιών και το ηλικιωμένο ζευγάρι και όλοι μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης, ενώ στο πλευρό τους βρίσκονται ψυχολόγοι.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ελευθερούπολης κινητοποιήθηκε άμεσα, όμως λόγω της μορφολογίας του χωριού που είναι ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένο και της παλαιότητας των σπιτιών η κατάσβεση της φωτιάς ήταν ιδιαίτερα δύσκολη. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατέβαλαν τιτάνιο αγώνα ώστε να κατασβήσουν τη φωτιά η οποία κατάστρεψε ολοσχερώς το σπίτι, ενώ επεκτάθηκε και στα γειτονικά σπίτια χωρίς όμως να προκαλέσει ζημιές αφού κατασβήστηκε γρήγορα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η πυρκαγιά ξεκίνησε από την ξυλόσομπα που έκαιγε όλη τη νύχτα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το 15χρονο αγόρι ενώ είχε βγει από το σπίτι, μπήκε και πάλι μέσα για να σώσει τα δυο μικρότερα αγόρια, αλλά δυστυχώς έχασε τις αισθήσεις του από τους πυκνούς καπνούς και τις έντονες αναθυμιάσεις.

Η οικογένεια των τριών παιδιών είναι πολύτεκνη, οι γονείς έχουν δέκα παιδιά -έξι κορίτσια και 4 αγόρια- και διαμένουν μόνιμα στην Καβάλα όπου και εργάζονται, στη ΔΕΗ ο πατέρας και ως καθηγήτρια γαλλικών η μητέρα. Οι γονείς με τα μικρότερα παιδιά της οικογένειας συνήθιζαν να επισκέπτονται τον παππού και τη γιαγιά τα Σαββατοκύριακα και να διαμένουν στο πατρικό σπίτι του πατέρα.

 ert.gr

Σχολιάστε