My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Συγκέντρωση για τη συνέντευξη της Eldorado

Παρουσία των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο συλλαλητήριο

Συνέντευξη τύπου δίνουν σήμερα Τρίτη στη μια το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, εκπρόσωποι της Εldorado, με τις πληροφορίες να θέλουν την εταιρεία ν` αναγγέλλει την αποχώρησή της απ` τα χρυσωρυχεία της Θράκης.

Παράλληλα, την ώρα της συνέντευξης πραγματοποιείται νέα συγκέντρωση κατά των μεταλλείων απ` το Συντονιστικό Φορέων Σταγείρων-Ακάνθου, το οποίο δηλώνει ότι αντιπροσωπεύει τις χιλιάδες των κατοίκων της Χαλκιδικής, του Κιλκίς, του ΄Εβρου, της Ροδόπης και μεγάλου αριθμού πόλεων που σταδιακά προσχωρούν στο κίνημα κατά των μεταλλείων.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες περί ανακοίνωσης αποχώρησης της Εldorado, υπάρχουν εκτιμήσεις που κάνουν λόγο για στρατηγικό ελιγμό της εταιρείας προκειμένου να πιέσει πρόσωπα και καταστάσεις με απώτερο στόχο την κάμψη των αντιδράσεων των τοπικών κοινωνιών απέναντι στα γενικότερα χρυσοθηρικά σχέδια της.

Η ανακοίνωση του Συντονιστικού έχει ως εξής

Η eldorado τις τελευταίες μέρες έχει αποδυθεί σε έναν αγώνα δρόμου στα Μ.Μ.Ε, με στόχο να επηρεάσει και να ανατρέψει την άποψη της κοινής γνώμης υπέρ της λειτουργίας των μεταλλευτικών δραστηριοτήτων στις Σκουριές της Χαλκιδικής. Παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο, στοχεύει να εκβιάσει την κυβέρνηση για να επισπεύσει και να επηρεάσει την έκδοση απόφασης από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Μετά από την προχθεσινή, επιεικώς αχαρακτήριστη, εκπομπή του ΑΝΤ1 (σε πρώτο πλάνο), την Τρίτη 2/4/13 σκοπεύει να κάνει ενημέρωση, επιλεγμένα, σε μία μερίδα του τύπου στο Μακεδονία Παλλάς στη 13,00 το μεσημέρι.

Θα πρέπει να παραβρεθούμε όσοι περισσότεροι μπορούμε εκεί, ώστε να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στα όσα γίνονται και μεθοδεύονται.

Αντιπροσωπεύουμε τις χιλιάδες συμπολιτών μας, των κατοίκων της Χαλκιδικής, του Κιλκίς, του ΄Εβρου, της Ροδόπης και μεγάλου αριθμού πόλεων που σταδιακά προσχωρούν στο κίνημα κατά των μεταλλείων χρυσού.

Τρίτη 2/4/2013, ώρα 12,30 στο Μακεδονία Παλλάς.

Σχολιάστε