My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Συγκέντρωση για Παλαιστίνη

Συγκέντρωση των οργανώσεων Κιλκίς του ΚΚΕ και της ΚΝΕ ενάντια στο αιματοκύλισμα του παλαιστινιακού λαού θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Ιουλίου 2014, στις 7:30 μ.μ. στην Πλατεία Ειρήνης.

kkeΣτο σχετικό κάλεσμα προς “την εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα του νομού”, για τη “συγκέντρωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και καταδίκης της νέας εγκληματικής επίθεσης του Ισραήλ εναντίον του λαού της Παλαιστίνης”, αναφέρονται τα εξής:

Οι νεκροί από τις δολοφονικές επιδρομές του ισραηλινού στρατού έχουν ξεπεράσει τους 300, ενώ ανάμεσα στα θύματα της ισραηλινής κτηνωδίας βρίσκονται ακόμα και μωρά. Όσο κι αν το Ισραήλ ισχυρίζεται ότι οι επιχειρήσεις επικεντρώνονται στις σήραγγες που χρησιμοποιεί η Χαμάς για τη μεταφορά όπλων και τις επιθέσεις κατά του Ισραήλ, στην πραγματικότητα τα περισσότερα θύματα είναι άμαχοι, ενώ καταστρέφονται υποδομές που είναι κρίσιμες για την επιβίωση των κατοίκων.

Έχει σημασία να γνωρίζει ο λαός της χώρας, ότι η γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού γίνεται με τις «ευλογίες» των ΗΠΑ και της ΕΕ που εξισώνουν το θύτη με το θύμα. Αυτό αποδεικνύεται τόσο από την τηλεφωνική συνομιλία του προέδρου των ΗΠΑ με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ και τη δήλωση στήριξής του, όσο και από το απαράδεκτο ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου το οποίο βάζει στη θέση του κατηγορούμενου τον παλαιστινιακό λαό και το δίκαιο αγώνα του.

Το αίτημα του ΚΚΕ, του εργατικού – λαϊκού κινήματος στην Ελλάδα είναι σαφές: Να σταματήσει τώρα ο βομβαρδισμός και η χερσαία σφαγή του παλαιστινιακού λαού από το Ισραήλ. Με την ενωμένη πάλη τους οι λαοί να διώξουν τους κατακτητές από τα παλαιστινιακά εδάφη και να ανατρέψουν την εξουσία των μονοπωλίων.”

Σχολιάστε