My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Συαυλία Σ. Θεοδωρίδου – Θ. Ορφανίδη

theodoridou-orfanidis1Μια μοναδική Συναυλία με τη διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου σε τραγούδια Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκου και άλλων σημαντικών Ελλήνων συνθετών  με τη συνοδεία της Orchestra Mobile σε διεύθυνση Θεόδωρου Ορφανίδη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου στις 20.30 στον Αρχαιολογικό Χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης υπέρ της εκεί συνέχισης του ανασκαφικού έργου.

Τη Συναυλία Συνδιοργανώνουν,το Ελληνικό παράρτημα του Διεθνούς Συλλόγου AIACE -Πρώην Υπαλλήλων Ευρωπαϊκής Ένωσης- και ο Δήμος Μεσσήνης  με την ενεργό υποστήριξη του Γραφείου της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Στην ολοκλήρωση της Εκδήλωσης Συμμετέχουν: η Εταιρεία Μεσσηνιακών Αρχαιολογικών Σπουδών, το Σωματείο Διάζωμα και o Δήμος Πύλου – Νέστορος. Παράλληλα, η Εκδήλωση έχει τεθεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Νύχτα με Πανσέληνο στην Αρχαία Μεσσήνη με τη Σόνια Θεοδωρίδου,
Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου στον Αρχαιολογικό Χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης 

ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ:

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου
Αρχαίο Θέατρο 

Προπώληση Εισιτηρίων:

Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας
Δημαρχείο Μεσσήνης
Δημοτικά Διαμερίσματα Δήμου Μεσσήνης

Ώρα έναρξης: 8.30 μμ

Τιμές Εισιτηρίων

15€ : Κανονικό
10€: Φοιτητικό, Μαθητικό Παιδικό, 
Πολυτέκνων &  Ανέργων

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 27410-86694



ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ:

Το ελληνικό παράρτημα του Διεθνούς Συλλόγου AIACE (πρώην υπαλλήλων και νυν συνταξιούχων) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ο Δήμος Μεσσήνης με την ενεργό υποστήριξη του Γραφείου της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τη βραδιά της πανσελήνου της  9ης Σεπτεμβρίου, συνδιοργανώνουν   στον Αρχαιολογικό Χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης, συγκεκριμένα στο Αρχαίο Θέατρο, τη σημαντική συναυλία με τη σπουδαία ελληνίδα σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου και τη συνοδεία της Orchestra Mobile, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Θόδωρου Ορφανίδη, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τη συνέχιση του ανασκαφικού έργου στον αρχαιολογικό χώρο. 
Για το μήνα Σεπτέμβριο, το Διοικητικό Συμβούλιο του ελληνικού παραρτήματος του Συλλόγου, υπό την προεδρεία της κας Δέσποινας Βαμβακίδου, έχει προγραμματίσει πολυήμερη εκδρομή στην Πελοπόννησο και οι συμμετέχοντες –συμπεριλαμβανομένων του Προέδρου του Διεθνούς Συλλόγου Richard Hay, του Προεδρείου, μελών του Συλλογικού Πανευρωπαϊκού Οργάνου, απλών μελών, καθώς  και πολλών άλλων από ολόκληρη την Ευρώπη–, θα διαμείνουν στην περιοχή και θα περιηγηθούν στα αξιοθέατα. Θα πρέπει να επισημανθεί πως o Διεθνής Σύλλογος AIACE, πανευρωπαϊκά και αλλού,  αριθμεί περί τα 9.500 μέλη. 
Με βάση το πρόγραμμα οι συμμετέχοντες  θα παραμείνουν αρκετές μέρες στη Μεσσηνία θα επισκεφθούν πόλεις και χαρακτηριστικές τοποθεσίες του νομού, θα απολαύσουν τη μεσσηνιακή φιλοξενία, και παράλληλα,  θα γευτούν τη μεσσηνιακή κουζίνα και θα δοκιμάσουν τα μεσσηνιακά παραδοσιακά προϊόντα! 
Κατά την περίοδο της διαμονής τους,  εκτός των περιηγήσεών τους σε Αρχαία Ολυμπία, στο Ναό του Επικούρειου Απόλλωνα κ.λ.π., θα επισκεφθούν και τον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης. 
Τις μέρες, λοιπόν, της παραμονής τους προγραμματίζεται να λάβει χώρα και η προαναφερόμενη συναυλία. 
Όσο μεγαλύτερη επιτυχία θα έχει η διοργάνωση “ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ”, τόσα  κι ακόμη περισσότερα θα είναι τα οφέλη, οικονομικά από τη μια πλευρά για τη συνέχιση του ανασκαφικού έργου, άυλα, αλλά ουσιώδη από την άλλη, αφού, εν δυνάμει, οι φιλοξενούμενοι θα λειτουργήσουν ως πρεσβευτές προβολής τόσο της Μεσσηνίας και της ευρύτερης Περιφέρειας όσο και της Χώρας.

Σχολιάστε