My Twitter Feed

16 Ιουλίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Στόχος η αύξηση των εμβολιασμών -

Παρασκευή, 16 Ιουλίου, 2021

Δήμος Κιλκίς με Έξυπνα Χωριά -

Παρασκευή, 16 Ιουλίου, 2021

Επίσκεψη Καλαφάτη σε ν. Κιλκίς -

Πέμπτη, 15 Ιουλίου, 2021

Έμποροι – ΕΒΕ: Εμβολιαστείτε! -

Τετάρτη, 14 Ιουλίου, 2021

“Θα εφαρμόσουμε την εγκύκλιο” -

Τετάρτη, 14 Ιουλίου, 2021

Παραμένει το ΙΚΑ Αξιούπολης -

Τετάρτη, 14 Ιουλίου, 2021

“Κλείστε ραντεβού με τη ζωή σας” -

Τρίτη, 13 Ιουλίου, 2021

Κιλτίδης: Όλα έχουν τα όριά τους! -

Δευτέρα, 12 Ιουλίου, 2021

Στόχος η αύξηση των εμβολιασμών

Με στόχο την ενίσχυση του εμβολιαστικού κινήματος, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη και του υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρου Καλαφάτη.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στην Αντιπεριφέρεια, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την οδοποϊία και την ενίσχυση προγραμμάτων.

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) επισήμανε – μεταξύ άλλων – ότι, η αγαστή συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη και την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς θα συνεχίσει να ενισχύεται. Τον Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Σταύρο Καλαφάτη υποδέχθηκε σήμερα στο Διοικητήριο, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.

Όπως τόνισε ο κ. Βεργίδης, «με τα κρούσματα να εμφανίζουν ραγδαία αύξηση και την πιο μεταδοτική μετάλλαξη Δέλτα να προκαλεί περαιτέρω ανησυχία, είναι επιτακτική η ανάγκη όλοι μας να γίνουμε ασπίδα προστασίας του κοινωνικού συνόλου και να χτίσουμε το απαραίτητο τείχος ανοσίας ενάντια στον κορονοϊό», κάλεσε δε τους πολίτες να εμπιστευθούν την επιστήμη, τους γιατρούς, υπογραμμίζοντας την ανάγκη εμβολιασμού του πληθυσμού.

Από τη πλευρά του ο κ. Καλαφάτης έκανε λόγο για τη “μεγάλη αναγκαιότητα που υπάρχει να ενισχύσουμε το εμβολιαστικό κίνημα, να υψώσουμε το τείχος ανοσίας και γι αυτό στόχος μας είναι να ενημερώσουμε και να πείσουμε αυτούς που δεν έχουν εμβολιαστεί να εμβολιαστούν το ταχύτερο δυνατό»

Σχολιάστε