My Twitter Feed

2 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Στόχος αγροτών ο Παραστατίδης

parastatidis-agrotes2(Βίντεο) Στόχος άγριων αποδοκιμασιών εκ μέρους οργανωμένων ομάδων έγινε ο Θ. Παραστίδης κατά τη διάρκεια σύσκεψης που είχε συγκαλέσει η ΑΔΕΔΥ Κιλκίς με βουλευτές και παράγοντες της Αυτοδιοίκησης, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα του επιδόματος των παραμεθόριων περιοχών.

Από τις φραστικές επιθέσεις που δέχτηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κόντεψε να διαλυθεί η συγκέντρωση, που έλαβε χώρα την Παρασκευή το βράδυ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς, αλλά ευτυχώς επικράτησαν στο τέλος οι παράγοντες με την ψύχραιμη στάση.

Όλα άρχισαν όταν 50 περίπου άτομα, μεταξύ των οποίων οι περισσότεροι αγρότες, μπήκαν στην αίθουσα την ώρα που στο βήμα ήταν ο δήμαρχος Κιλκίς Δ. Σισμανίδης, η τοποθέτηση του οποίου γίνονταν σε υψηλούς τόνους, με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί μια αντιπαράθεση με τον κ. Παραστατίδη.

parastatidis-agrotes1“Και το 2007, ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήθελε να μας απεντάξει απ` το παραμεθορίων αλλά κλείσαμε τα σύνορα στους Ευζώνους και το πετύχαμε…», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος. «Οι παλικαρισμοί τέτοιες εποχές δε χρειάζονται», του συνέστησε ο κ. Παραστατίδης. Για να παρέμβουν τότε οι εισελθόντες αγρότες κραυγάζοντας προς τον βουλευτή ότι ψήφισε το μνημόνιο.

Σύμφωνα με μαρτυρία του ίδιου του κ. Παραστατίδη, αυτό που τον εξόργισε ιδιαίτερα ήταν το γεγονός ότι είδε οργανωμένη είσοδο στην αίθουσα ορισμένων ατόμων μεταξύ των οποίων κι ο βουλευτής της ΧΑ στο Κιλκίς, Χρ. Χατζησάββας.

Κι όσο για τις αψιμαχίες που ακολούθησαν, αυτό που τον εκνεύρισε ιδιαίτερα ήταν η επιθετικότητα εναντίον του από πλευράς του πρώην δημάρχου Γαλλικού, Θ. Ρωσσόπουλου. Για ν` ακολουθήσει στη συνέχεια κίνηση ορισμένων εναντίον του κ. Παραστατίδη, η οποία έμεινε στο πλαίσιο φραστικών αντιπαραθέσεων εκατέρωθεν, αλλά στο μεταξύ διακόπηκε κάθε διαδικασία στη συγκέντρωση. Τελικά, τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, όπως ο αντιπεριφερειάρχης Αν. Βεργίδης.

parastatidis-rossopoylosΩστόσο, κάποια στιγμή ο κ. Παραστατίδης αποχώρησε, καθότι ένιωθε κι ενοχλήσεις από κρυολόγημα που τον ταλαιπωρεί, για να έχει κι άλλον διάλογο με αγρότες στην έξοδο της αίθουσας, αυτή τη φορά σε ήρεμους τόνους.

«Δεν είμαστε από αυτούς που κολλάνε. Εμείς ήμασταν πάντα μπροστά στους αγώνες. Αν δεν ψηφίσω το ασφαλιστικό τότε θα παραιτηθώ», τους είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παραστατίδης. Τόνισε δε ότι “οι παλληκαρισμοί δεν φέρνουν λύση, καθώς η λύση των προβλημάτων απαιτεί διάλογο και συνεννόηση”.

“Να κρατήσουμε τα θετικά που υπάρχουν και να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τ` αρνητικά όλοι μαζί”, κατέληξε ο βουλευτής και αποχώρησε χωρίς περαιτέρω εντάσεις.

Δείτε βίντεο του kilkiswebtv.blogspot.gr (Θεόφιλος Κυριακίδης) απ` την επεισοδιακή συγκέντρωση:

Σχολιάστε