My Twitter Feed

30 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: Ορκίστηκε ο Δ. Τοπαλίδης -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένουμε έξω από το “κάδρο” -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Στο συνέδριο της ΚΕΔΕ ο Δ. Κυριακίδης

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης, έλαβε μέρος στο ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 3,4,5 Δεκεμβρίου 2018 στην Αθήνα.

Ο κ. Κυριακίδης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για διάφορα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον νευραλγικό τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και να εφοδιασθεί ακόμη περισσότερο με γνώσεις για τον χώρο που ήδη επί οκτώ χρόνια υπηρετεί, όντας εκλεγμένος εκπρόσωπος του Δήμου Κιλκίς στην Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας.

Κύρια θέματα με τα οποία ασχολήθηκε το συνέδριο της ΚΕΔΕ ήταν οι αλλαγές που επιφέρει στους Δήμους ο νέος νόμος για τον α’ και β’ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης (Κλεισθένης), τα οικονομικά των ΟΤΑ, η ενίσχυση των αρμοδιοτήτων και του ρόλου των αιρετών των Δήμων, η αποκέντρωση και η ενίσχυση-προώθηση της τοπικής ανάπτυξης, η συμμετοχή της τοπικής αυτοδιοίκησης και των Δήμων ειδικότερα στην σχεδιαζόμενη συνταγματική αναθεώρηση.

Οι εργασίες του συνεδρίου ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 με την ψήφιση, κατά πλειοψηφία, του ψηφίσματος του ετήσιου Συνεδρίου της ΚΕΔΕ, στο οποίο επισημαίνεται πως είναι επιτακτική η ανάγκη αλλαγής της οργάνωσης του Κράτους και των θεσμών του.

Με την υπογράμμιση ότι είναι αναγκαίο να καταστεί η πρωτοβάθμια και η δευτεροβάθμια Τοπική Αυτοδιοίκηση βασικός πυλώνας για την παραγωγική ανασυγκρότηση και την ανάπτυξη της χώρας.

Αμέσως μετά το πέρας των εργασιών του συνεδρίου και ερχόμενος στο Κιλκίς, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δ.Κυριακίδης κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 5 και πριν την έναρξη της συζήτησης της θεματολογίας της συνεδρίασης, ενημέρωσε αναλυτικά το Σώμα για τις εργασίες και τις αποφάσεις του τακτικού συνεδρίου της ΚΕΔΕ.

Παρουσίες σε εκδηλώσεις

ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 : Στην επιτυχημένη εκδήλωση ‘’Ωδές ανθρώπων, ψαλμοί Αγίων’’ που διοργάνωσαν από κοινού ο Δήμος Κιλκίς και ο Σύλλογος Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου ΠΕΤΡΟΣ Ο ΓΛΥΚΥΣ, παρέστη ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης.

Ο κ. Κυριακίδης είχε την ευκαιρία μαζί με πλήθος κόσμου, να παρακολουθήσει μια μοναδική μουσικοαφηγηματική εκδήλωση με ψαλμούς Αγίων, από τον σύλλογο Ιεροψαλτών της Μητροπόλεως του Κιλκίς.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μελωδικής εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς και ήταν ενταγμένη στο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον εορτασμό των Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων Πολιούχων του Κιλκίς, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης απένειμε τιμητική πλακέτα στον μεγάλο δάσκαλο κ. Κ. Γαϊτανίδη για την πολύχρονη προσφορά του.

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 : Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, της Μ.Κ.Ε. Τέχνης και της Πολιτιστικής Εταιρείας Εκπαιδευτικών, παραβρέθηκε στην αξιόλογη εκδήλωση – ομιλία με τίτλο ‘’Μεγάλες στιγμές της παγκόσμιας Ιστορίας’’ στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς.

Η καθηγήτρια Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Μαρία Ευθυμίου, την οποία είχε την τιμή να φιλοξενήσει η πόλη μας, με λόγο απλό και τεκμηριωμένο, παρέδωσε ένα μοναδικό μάθημα ιστορίας στους παρευρισκόμενους.

Αποδεικνύοντας ότι η γνώση της ιστορίας είναι επιτακτική ανάγκη, διότι γνωρίζοντας το παρελθόν, διδασκόμαστε και πορευόμαστε, με περισσότερη ασφάλεια και αισιοδοξία στο μέλλον.

Ο κ. Κυριακίδης, συνεχάρη τόσο την ομιλήτρια καθηγήτρια ιστορίας κ. Ευθυμίου όσο και τους συνδιοργανωτές της πολύ ενδιαφέρουσας εκδήλωσης.

Δελτία τύπου από Δ. Κυριακίδη

Σχολιάστε