My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ο Γ. Αναστασιάδης στο συνέδριο ΠΑΣΟΚ

Στην Αθήνα βρέθηκε το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Νοεμβρίου ο υποψ. Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αναστασιάδης για να συμμετάσχει στο 11ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Οι εργασίες του συνεδρίου ολοκληρώθηκαν με τις απαραίτητες τροποποιήσεις του καταστατικού του ΠΑΣΟΚ υλοποιώντας στην πράξη την απόφαση του 2ου συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής για τον περαιτέρω συγχρονισμό των πολιτικών φορέων της κεντροαριστεράς και τη δημιουργία ενιαίου πολιτικού φορέα με ενιαίο κέντρο λήψης αποφάσεων.

Σε δήλωση του μετά το πέρας του συνεδρίου ο Γιώργος Αναστασιάδης ανέφερε τα εξής:“Το ΠΑΣΟΚ και η μεγάλη δημοκρατική παράταξη έδρασαν καταλυτικά ως φορείς πολιτικής αλλαγής και κοινωνικής εξέλιξης. Δυνατό ΠΑΣΟΚ σημαίνει ισχυρό Κίνημα Αλλαγής για τη δημιουργία της μεγάλης κεντροαριστεράς που θα δώσει πραγματική ελπίδα στον Ελληνικό λαό.

Το Κίνημα Αλλαγής έχει ολοκληρωμένο εθνικό σχέδιο με προοδευτικό πρόσημο για την αναγέννηση και την ανασυγκρότηση της πατρίδας μας απέναντι στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές του κυρίου Μητσοτάκη που προβάλλουν ένα νέο συντηρητικό μοντέλο με καθηλωμένη την οικονομία, με ηττοπάθεια στην εξωτερική πολιτική, με διάθεση περιορισμού των κοινωνικών κατακτήσεων χωρίς όραμα και εθνική στρατηγική και δίχως νέους εθνικούς στόχους.”

Στην φωτογραφία τον βλέπουμε μαζί με το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής Έφη Χαλάτση καθώς και την Αναπληρωτή Γραμματέα του Τομέα Αποδήμου Ελληνισμού του Κινήματος Κατερίνα Αυξεντίου.

Σχολιάστε