My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Στο πόδι” το Νοσοκομείο Κιλκίς

Μετά την επιβεβαίωση κρούσματος κορονοϊού σε 29χρονη πρόσφυγα από το Αφγανιστάν, που γέννησε την περασμένη εβδομάδα, τέθηκαν σε καραντίνα 15 γιατροί και νοσηλευτές του Νοσοκομείου Κιλκίς, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα από 45 δείγματα επαφών της.

Η 29χρονη διέμενε σε διαμέρισμα της πόλης και όχι στον καταυλισμό της Νέας Καβάλας, όπου βρίσκονται περισσότεροι από 1.200 πρόσφυγες και μετανάστες και θα ήταν εξαιρετικά δύσκολη η ιχνηλάτηση.

Ευτυχώς το μωρό της 29χρονης βρέθηκε αρνητικό στον κορωνοϊό, ενώ η νεαρή πρόσφυγας βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό με τον 33χρονο σύζυγό της και τα δύο παιδιά τους.

«Η γυναίκα γέννησε με καισαρική τομή την περασμένη εβδομάδα και έπειτα από μερικές μέρες εμφάνισε κάποια συμπτώματα που την κατέστησαν ύποπτο περιστατικό. Υποβλήθηκε στο τεστ και χθες (σ.σ. την Τετάρτη) βρέθηκε θετική. Η Μαιευτική Κλινική ανέστειλε τη λειτουργία της ως προς την υποδοχή νέων περιστατικών, αλλά εξακολουθεί να νοσηλεύει δύο λεχώνες: την ίδια μαζί με το νεογνό της και μια άλλη γυναίκα, φυσικά σε άλλο θάλαμο», είπε στο ethnos.gr ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου Εργαζόμενων του νοσοκομείου, Αχιλλέας Καλεμκερίδης και πρόσθεσε: «Είναι το έκτο περιστατικό κορονοϊού στο Κιλκίς και το πρώτο σε νοσηλευόμενο ασθενή. Σε συνεννόηση με τον Δήμο Κιλκίς ήρθε το απόγευμα εξειδικευμένο συνεργείο και απολύμανε την Παιδιατρική Κλινική, το Χειρουργείο και άλλους χώρους».

Στο μεταξύ, σε άλλα δέκα περιστατικά που θεωρούνται ύποπτα για COVID-19, νοσηλεύονται στο ειδικό Τμήμα Λοιμώξεων, που έχει διαμορφωθεί εδώ και δύο εβδομάδες στον χώρο της πρώην Ορθοπεδικής Κλινικής, στο πλαίσιο του σχεδίου για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Σχολιάστε