My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Στο “κόκκινο” ένεκα Ευζώνων

Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης – Επιστολή από ΠΓΔΜ στο Κ. Μίχαλο.

Την ώρα που οι αγρότες από Κ. Μακεδονία περιμένουν συνάντηση με τους συναρμόδιους υπουργούς, τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργεί ο αποκλεισμός του μεθοριακού σταθμού των Ευζώνων, μεγενθύνονται.

Ήδη το λιμάνι της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε «κόκκινο συναγερμό», καθώς έχει συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός φορτίων που δεν μπορούν να φύγουν για τη ΠΓΔΜ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΟΛΘ, Κωνσταντίνο Μέλιο, έχουν ήδη εγκλωβιστεί πάνω από 120.000 τόνοι χύδην φορτίων, κυρίως νικέλιο και χαλυβουργικές ύλες.

Επίσης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ναυτικών Πρακτόρων Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της Ομοσπονδίας Ναυτικών Πρακτόρων Ελλάδας, Βασίλης Καμπάκης, δήλωσε ότι φορτία που ήταν να μεταφερθούν στα Σκόπια και στο Βελιγράδι, παραμένουν στο λιμάνι του Μπουργκάς στη Βουλγαρία, «με ό,τι αυτό σημαίνει σε όρους οικονομικούς, αλλά και αξιοπιστίας».

Την έντονη ανησυχία του εμπορικού και βιομηχανικού κόσμου της ΠΓΔΜ εξέφρασε ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου της χώρας, Μπράνκο Αζεσκι, ο οποίος σε επιστολή του προς τον πρόεδρο του της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, Κωνσταντίνο Μίχαλο, ζητά να αντιμετωπιστεί η κατάσταση στους Ευζώνους, γιατί έχει αρνητικό αντίκτυπο στην οικονομική απόδοση των εταιρειών και των δύο πλευρών.

 

Σχολιάστε