My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Στο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ!

Μια πληροφορία για τον Γιώργο Φλωρίδη, που είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα Δευτέρα στο “Έθνος” ήλθε να ταράξει τα νερά στο προεκλογικό σκηνικό, καθώς η εφημερίδα επικαλείται “εγκυρότατες πηγές” που τον θέλουν επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ!

Giorgos-Floridis-620x406Όμως και το ρεπορτάζ του ΚΙΛΚΙΣ24 καταλήγει στο ίδιο συμπέρασμα, ότι δηλαδή ο πρώην βουλευτής Κιλκίς και υπουργός, αποφάσισε να επιστρέψει στο κόμμα με το οποίο ξεκίνησε την πολιτική του σταδιοδρομία στη κεντρική πολιτική σκηνή, μπαίνοντας επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Το γεγονός ότι θα είναι επικεφαλής του Επικρατείας, εξασφαλίζει στον κ. Φλωρίδη την εκλογή του με βάση τα ως τώρα δημοσκοπικά δεδομένα, σύμφωνα με τα οποία το ΠΑΣΟΚ αναμένεται να εκλέξει έναν βουλευτή απ` τη συγκεκριμένη λίστα. Ωστόσο, είναι άγνωστο αν το νέο κόμμα υπό τον Γ. Παπανδρέου ανατρέψει σε τέτοιο βαθμό τα δεδομένα ώστε να απειληθεί η είσοδος του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή!

Ως γνωστόν, μετά την παραίτησή του από βουλευτής τον Ιούνιο του 2011, ο Γ. Φλωρίδης είχε ιδρύσει τον πολιτικό όμιλο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ. Τις τελευταίες μέρες του Δεκεμβρίου δημοσίευσε μαζί με την Άννα Διαμαντοπούλου ένα άρθρο που αποτελούσε το πρόπλασμα θέσεων ενός νέου πολιτικού φορέα, για τον οποίο άφησε να νοηθεί ότι θα κατέβει στις επερχόμενες εκλογές. Τελικά, φαίνεται πως επικράτησαν άλλες σκέψεις, οι οποίες τον οδηγούν και πάλι στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ, οι σχέσεις με το οποίο ωστόσο θα οριστικοποιηθούν στο συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης, που θ` ακολουθήσει μετά τις εκλογές.

 

Σχολιάστε