My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Στο δρόμο οι εκπαιδευτικοί

Σε 24ωρη απεργία κατεβαίνουν σήμερα Τρίτη οι εκπαιδευτικοί αντιδρώντας στο νομοσχέδιο της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, που φέρνει σημαντικές αλλαγές σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, από το νηπιαγωγείο μέχρι και την τριτοβάθμια.

Στην απεργία που προκήρυξε ο ομοσπονδία των εκπαιδευτικών-ΟΛΜΕ συμμετέχει και η ΕΛΜΕ Κιλκίς, αντιπροσωπεία της οποίας αναμένεται να παραστεί και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας του κλάδου, που πραγματοποιείται στη 1 το μεσημέρι, στο άγαλμα του Βενιζέλου, στη Θεσσαλονίκη.

Η ΟΛΜΕ σε ανακοίνωσή της για την απεργία ζητά «να αποσυρθεί και να μη ψηφιστεί το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο, να καταργηθεί η τροπολογία-ντροπή για τη ζωντανή αναμετάδοση του μαθήματος με κάμερες, να αυξηθεί η χρηματοδότηση της δημόσιας εκπαίδευσης από τον κρατικό προϋπολογισμό και να ληφθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων».

Συλλαλητήριο πραγματοποιούν σήμερα οι εκπαιδευτικοί και στα Προπύλαια με πορεία προς τη Βουλή, ενώ έχουν προγραμματίσει διαδήλωση στη Βουλή και την Τετάρτη, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου.

Σχολιάστε