My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Στοπ στον συλλογικό αθλητισμό;”

Ο Αθλητισμός στέλνεται στο εκτελεστικό απόσπασμα από δημοτικούς συμβούλους, εκπαιδευτικούς και εκπροσώπους γονέων, καταγγέλλει ο Παναγιώτης Αμοιρίδης υπογράφοντας ως “γονέας αθλούμενων σε αθλητικό σύλλογο και μέλος αθλητικού συλλόγου”.

Ο κ. Αμοιρίδης αναρωτιέται αν “σταματούν τον συλλογικό αθλητισμό” σε δήλωση-ανακοίνωσή του, η οποία έχει ως εξής:

“Κάθε χρόνο εμείς οι Σύλλογοι που κάνουμε χρήση των κλειστών γηπέδων των Σχολείων (2ο Γυμνάσιο, 3ο Γυμνάσιο, 1ο Λύκειο) περιμέναμε και περνούσαμε από σαράντα κύματα για να μπορέσουμε να αθλήσουμε τα παιδιά των δημοτών, τους μαθητές των σχολείων, τις ομάδες που εκπροσωπούν επάξια το Δήμο και το Νομό στα εθνικά πρωταθλήματα.

Φέτος τα κύματα που ορθώνουν μπροστά μας, στα παιδιά μας, στα παιδιά τους, στους αθλητές μας (που μετά τρέχουν να σημειώσουν ότι κατάγονται από το Κιλκίς όταν η φήμη τους βγαίνει εκτός τοπικών συνόρων) είναι μέχρι στιγμής ανυπέρβλητα.

Κούφια κύματα, όπως είναι και οι δικαιολογίες τους.

Δημοτικοί σύμβουλοι (όχι όλοι βέβαια: οι συμμετέχοντες στην Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κιλκίς) που πραγματικά δεν ξέρουμε, και ίσως και οι ίδιοι δεν ξέρουν, ποιόν εκπροσωπούν και ποιανών συμφέροντα υπερασπίζουν και από ποιούς. Τοποθετημένοι σε μία Επιτροπή για να ενημερώνονται για το ρόλο τους, αλλά οι αποφάσεις και οι κατά καιρούς τοποθετήσεις τους, προδίδουν ανθρώπους που μπήκαν για να μπουν, να προσυπογράφουν αποφάσεις 2-3 εκπροσώπων, που υποτίθεται ότι αυτοί ξέρουν, αλλά και εκείνοι δεν χαλαλίζουν λίγο από το χρόνο τους για να αποκτήσουν δική τους εικόνα για τα πράγματα που χειρίζονται.

Εκπαιδευτικοί (όχι όλοι βέβαια: οι εκπρόσωποι των σχολείων που διαθέτουν κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις) που χωρίζουν τα παιδιά, σε παιδιά του σχολείου τους και στα άλλα παιδιά, στα παιδιά των Συλλόγων, θαρρείς και είναι άλλης ράτσας παιδιά. Και θέλουν να μας πείσουν ότι τις ζημιές (που είναι φυσικό να γίνονται σε αθλητικούς χώρους) γίνονται από τα κακά παιδιά με τα αθλητικά παπούτσια κα την όρεξη για άθληση. Εκπαιδευτικοί που όσο είμαι στα αθλητικά πράγματα, δεν πέρασαν ούτε ένα απόγευμα να δουν τι γίνεται στο γήπεδο που τόσο θέλουν να υπερασπίσουν από τους «βάρβαρους» εισβολείς.

Γονείς (όχι όλοι βέβαια: οι εκπρόσωποι των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων στην παραπάνω Επιτροπή), οι οποίοι έρχονται να υπερασπίσουν το γυμναστήριο των παιδιών τους, από τους εισβολείς, παιδιά δημοτικών σχολείων, παιδιά άλλων γυμνασίων και λυκείων, αλλά και από τα ίδια τους τα παιδιά που τα απογεύματα αθλούνται στους συλλόγους αυτούς.

Όλοι αυτοί «κρυμμένοι» πίσω από το φορέα που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν (Συμπολίτευση Δήμου, Αντιπολίτευση Δήμου, Εκπαίδευση, Συλλόγους γονέων). Όμως και αυτοί οι φορείς πρέπει να πάρουν επίσημη θέση και όχι να «κρύβονται» πίσω από τους εκπροσώπους τους.

Μια κοινωνία τεμαχισμένη και στην Εκπαίδευση και στον Αθλητισμό στους δικούς μας και τους άλλους, στους κλειδοκράτορες και στους «βάρβαρους» πολιορκητές, στους δικούς μας επιμελείς και στους άλλους τους κατσαπλιάδες, σε εμάς τους υπεύθυνους και στους άλλους τους ανεύθυνους.

Είδαμε σχολεία να κλείνουν χωρίς να ξέρουμε το γιατί και τους υπεύθυνους. Έχουμε ήδη αθλητικούς χώρους κλειστούς. Τώρα έρχονται όλοι οι παραπάνω, οι «Εκπρόσωποί μας», ελαφρά τη καρδία, να κλείσουν και άλλους αθλητικούς χώρους.

Για να μας στείλουν πού; Οι ίδιοι πού ζούν; Τα παιδιά τους πού αθλούνται; Ποιους εκπροσωπούν; Και από τη θέση που βρίσκονται και βρίσκονταν και πριν, τι έκαναν για να διορθώσουν κάτι από όλα αυτά που τώρα λένε ότι τους υποχρεώνουν να

ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΛΚΙΣ;”

Σχολιάστε