My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Στον Σαμαρά η μελέτη καυσίμων

eve-kilkis-580x435Με πυρετώδεις ρυθμούς προχωρά πλέον η διοίκηση του Επιμελητηρίου Κιλκίς στη προετοιμασία του εξαιρετικά σημαντικού για το Κιλκίς γεγονότος, της Γενικής Συνέλευσης των Επιμελητηρίων της χώρας, που θα πραγματοποιηθεί στη πόλη του Κιλκίς, στις 22 – 24 Νοεμβρίου.

Το θέμα απασχόλησε τη συνεδρίαση του ΔΣ του Επιμελητηρίου μας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, με τον πρόεδρο Παύλο Τονικίδη να τονίζει ότι το Κιλκίς θ` αποδειχθεί γι` άλλη μια φορά άψογος οικοδεσπότης στη φιλοξενία τόσο σημαντικών δραστηριοτήτων.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο κ. Τονικίδης ενημέρωσε τα μέλη της διοίκησης για:

  • Την επίδοση της Μελέτης για τα καύσιμα που εκπονήθηκε μ` εντολή του Επιμελητηρίου Κιλκίς, στον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που θα έχει μαζί του, αντιπροσωπεία της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ) με τη συμμετοχή του κ. Τονικίδη, την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου.
  • Την παρουσίαση της εν λόγω Μελέτης στους πρατηριούχους υγρών καυσίμων του νομού μας, την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου.
  • Τις επαφές της διοίκησης του Επιμελητηρίου με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ και τον βουλευτή Γ. Σταθάκη, τη παρουσία του κ. Τονικίδη στις Βρυξέλλες στα πλαίσια πρωτοβουλίας των Οικολόγων – Πράσινων, την επίσκεψη κλιμακίου της ΝΕ Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ στο Επιμελητήριο και τα εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα απ` τη διοργάνωση της ημερίδας AROMANET στο Κιλκίς.

 Ειδικά για την συνάντηση της ΚΕΕΕ με τον πρωθυπουργό, ο κ. Τονικίδης γνωστοποίησε ότι θα τεθούν μεταξύ άλλων τα θέματα, της κεφαλαιοποίησης των χρεών από ασφαλιστικές εισφορές στον ΟΑΕΕ, της ένταξης στο ταμείο ανεργίας επαγγελματιών ανεξάρτητα απ` τα χρέη τους, της ΑΕΠΙ, της έλλειψης ρευστότητας στην αγορά κα.

Εξ` άλλου, ο κ. Τονικίδης ενημέρωσε το ΔΣ για την καλή πορεία, όπως είπε, του έργου σύνδεσης των βιομηχανικών περιοχών Σταυροχωρίου και Ν. Σάντας με το σιδηροδρομικό δίκτυο – έργο που μπορεί να υλοποιηθεί με την προϋπόθεση ότι θα εκδηλωθεί έγκαιρα το τοπικό ενδιαφέρον απ` όλους τους εμπλεκόμενους.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, το μέλος του ΔΣ, Σωτήρης Τσέτος, ενημέρωσε το Σώμα για την συνάντηση εκπροσώπων των Επιμελητηρίων στη Κατερίνη με θέμα την υψηλή φορολόγηση των επιχειρήσεων φωτοβολταικών. Όπως τόνισε ο κ. Τσέτος, ο συντονισμός των ενεργειών των Επιμελητηρίων είχε ως αποτέλεσμα την απόσυρση της πρόθεσης για εξοντωτική φορολόγηση και την έναρξη μιας νέας σχετικής συζήτησης από μηδενική βάση.

Τέλος, το ΔΣ ενέκρινε ομόφωνα τον προϋπολογισμό που παρουσίασε ο υπεύθυνος επί των οικονομικών Σάκης Τριανταφυλλίδης για το 2014, ο οποίος ισοσκελίζεται στο ποσό των 750 χιλιάδων ευρώ, περίπου.

Δελτίο τύπου από ΕΒΕ Κιλκίς

Σχολιάστε