My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

ΓΑΣ Κιλκίς: Ωραίος ως ευρωπαίος!

gask-doukas-001Ο ΓΑΣ Κιλκίς έγραψε σήμερα Σάββατο 29 Νοεμβρίου, ιστορία! Πριν λίγο ολοκληρώθηκε και η ρεβάνς με τον ΑΣΕ Δούκα στο Κλειστό του Κιλκίς μπροστά σε 500 φιλάθλους, με την ομάδα του Γιάννη Λαζαρίδη να παίρνει και δεύτερη νίκη σε βάρος του αντιπάλου της με σκορ 20-23 και επικρατώντας κατά κράτος στον ελληνικό “εμφύλιο”, να προκρίνεται πανηγυρικά στην επόμενη φάση του ευρωπαϊκού κυπέλλου Τσάλεντζ Καπ.

Ως γνωστόν η ομάδα που κάνει περήφανο το Κιλκίς είχε νικήσει και στον πρώτο αγώνα του ζευγαριού, επικρατώντας στην έδρα του Δούκα με σκορ 20 – 16.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό και ντέρμπι σε όλη την διάρκεια του, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν μέχρι τέλους την πρόκριση. Τελικά ο ΓΑΣΚ κατάφερε να φιγουράρει πλέον ανάμεσα στις 16 καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες του προαναφερθείσας διοργάνωσης για 4η φορά στην ιστορία του, και περιμένει τώρα να μάθει τον αντίπαλό του στην επόμενη φάση.

«Στο συγκεκριμένο ματς ήμασταν κακοί με λάθος επιθετικές επιλογές. Δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα, παρά μόνο στα τελευταία λεπτά που διαχειριστήκαμε την διαφορά από το πρώτο ματς για να προκριθούμε», δήλωσε μετά τον αγώνα ο Γιάννης Λαζαρίδης.

ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (Γιάννης Λαζαρίδης): Κοτανίδης, Ορμανίδης, Δούγιας 2, Γιαβασίδης, Λασκάκης, Δεληγιάννης 1, Δημάκης 3, Μαυρόπουλος, Α. Παπαδόπουλος 1, Σισμανίδης 4, Μέγκας 1, Σαλαβασίδης, Γρηγοριάδης 8, Κοβλακάς, Μπαλάσκας

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ (Γιώργος Κρανάκης): Ζαλώνης 4, Τζανιδάκης 1, Αϊβαλιώτης, Συγγάρης, Μωραΐτης 3, Ηλιόπουλος, Μπραουδάκης Δ., Κάλλης, Ντούνης 2, Πάνου, Μπάγιος 5, Ζιβούλοβιτς 5, Αραπακόπουλος 2, Μπραουδάκης Ν., Κουμαραδέλης 1

Διαιτητές: Λίντενμπαουμ – Λαρόν (Ισραήλ) / Δίλεπτα: 6- 4 / Πέναλτι: 2/6 – 4/4

Σχολιάστε