My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Στον Ιβάν το Ξενία στο Παλιούρι

paliouriΣτα χέρια του Ιβάν Σαββίδη περνά για 99 χρόνια το ξενοδοχείο “Ξενία” στο Παλιούρι Χαλκιδικής, με συμφωνία που ενέκρινε το ΤΑΙΠΕΔ και περιλαμβάνει την καταβολή 14 εκατ. ευρώ στο ελληνικό Δημόσιο, καθώς και τη δέσμευση της εταιρείας του ομογενούς επιχειρηματία για επενδύσεις ύψους 80 εκατ. ευρώ.

Η αξιοποίηση του εν λόγω ακινήτου αφορά 322 στρέμματα, από τα συνολικά 2.000, τα οποία παραμένουν στο ελληνικό Δημόσιο, η δε επένδυση αφορά την ανάπτυξη πολυτελών κατοικιών και ξενοδοχείων καθώς και την ανακαίνιση και λειτουργία του ξενοδοχείου.

Θυμίζουμε ότι στα χέρια του κ. Σαββίδη πέρασε προ ημερών και το “Μακεδονία Παλλάς”, για τα επόμενα 30 χρόνια έναντι 1,7 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Σχόλια
One Response to “Στον Ιβάν το Ξενία στο Παλιούρι”
  1. Ο/Η HELLAS λέει:

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΠΙΖΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΡΙΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΜΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ. ΩΣΤΟΣΟ ΕΛΠΙΖΩ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΕΛΠΙΖΩ……….

Σχολιάστε