My Twitter Feed

10 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Στον δήμο το αερ/μιο Ν. Καβάλας

Επαφές στην Αθήνα για θέματα του δήμου είχε το τριήμερο 13-15 Φεβρουαρίου ο δήμαρχος Παιονίας, Χρήστος Γκουντενούδης. 

Σε συνάντησή του με τον γ. γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Κλάπα, ο δήμαρχος και έθεσε θέματα που άπτονται της διαχείρισης του κέντρου φιλοξενίας της Νέας Καβάλας αλλά και της κάλυψης των δαπανών απορρύπανσης και την αποκατάστασης του περιβάλλοντος στους άτυπους καταυλισμούς.

Εξ` άλλου, σε συνάντησή του με τον διευθυντή του Ταμείου Εθνική Άμυνας (ΤΕΘΑ), στρατηγό κ. Κονδύλη για το αεροδρόμιο της Νέας Καβάλας έλαβε τη διαβεβαίωση ότι θα δοθεί προς αξιοποίηση από το Δήμο Παιονίας, όταν θα εκκενωθεί μέχρι το τέλος του έτους.

Ο κ. Γκουντενούδης μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παπαδόπουλο, επισκέφθηκαν τις «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» και συζήτησαν με την υπεύθυνη μηχανικό κ. Παπαδάτου για το 4ο Νηπιαγωγείο Πολυκάστρου, για το οποίο έχει ήδη υπογραφεί η σύμβαση παραχώρησης χρήσης ακινήτου ιδιοκτησίας του Δήμου εμβαδού 7 περίπου στρεμμάτων, για την ανέγερση και λειτουργία του. Υπήρξε η δέσμευση ότι θα δρομολογηθεί η ολοκλήρωση της μελέτης ώστε να χρηματοδοτηθεί η ανέγερση του.

Τέλος, ο δήμαρχος, ο κ. Παπαδόπουλος και ο γ. γραμματέας του Δήμου κ. Ανθρακίδης συναντήθηκαν με την πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Ανδρονίκη Θεοτοκάτου, για θέματα που αφορούν την προμήθεια καυσίμων για το δήμο.

Σχολιάστε