My Twitter Feed

10 Απριλίου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στον αγώνα δεν περισσεύει κανείς” -

Δευτέρα, 10 Απριλίου, 2023

Άνω-κάτω ο ΣΥΡΙΖΑ στο Ν. Κιλκίς -

Κυριακή, 9 Απριλίου, 2023

Ο συνδυασμός ΜέΡΑ25 στο Κιλκίς -

Κυριακή, 9 Απριλίου, 2023

Κι “επίσημα” υποψήφιος στο Κιλκίς -

Πέμπτη, 6 Απριλίου, 2023

Τα “άγονα” δρομολόγια για μαθητές -

Τρίτη, 4 Απριλίου, 2023

Εντυπωσιακό ξεκίνημα Κιλτίδη -

Δευτέρα, 3 Απριλίου, 2023

Αποζημιώσεις για τα κάστανα -

Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023

Όχι ιδιωτικοποίηση του νερού -

Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023

“Στον αγώνα δεν περισσεύει κανείς”

Με δήλωσή του, ο Παύλος Τονικίδης τονίζoντας ότι “ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Προέδρου μας Αλέξη Τσίπα για την συστράτευση όλων των προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων”, υπογραμμίζει ότι “στον αγώνα αυτό δεν περισσεύει κανείς”.

“Θα δώσουμε τη μάχη μαζί με τους συνυποψηφίους μας ώστε ο νομός Κιλκίς την επομένη των εκλογών να έχει ισχυρή πολιτική παρουσία στη Βουλή και δυνατή φωνή στα κέντρα των αποφάσεων”, τονίζει ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη δήλωσή του, η οποία έχει ως εξής:

“Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα και της Κεντρικής Επιτροπής για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο νομό Κιλκίς για την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου.

Η συμμετοχή μου αυτή στο ψηφοδέλτιο νίκης για την επικράτηση της προοδευτικής παράταξης, αποτελεί το επιστέγασμα της επιμελητηριακής και αυτοδιοικητικής μου πορείας όλα αυτά τα χρόνια και της αναγνώρισης των αγώνων που έδωσα για τον τόπο μας και τους συμπολίτες μου.

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Προέδρου μας Αλέξη Τσίπα για την συστράτευση όλων των προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων, αγωνίζομαι τα τελευταία χρόνια για την ανάδειξη των θέσεων και των πολιτικών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, για τη χώρα αλλά και την ιδιαίτερη πατρίδα μας, το Κιλκίς.

Η κοινωνία μας βιώνει σήμερα μια άνευ προηγουμένου οικονομική, κοινωνική και θεσμική επίθεση για την οποία ευθύνονται αποκλειστικά οι ανερμάτιστες νεοφιλελεύθερες πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη και η εγκαθίδρυση μιας ολιγαρχίας που λυμαίνεται τους κόπους και το μόχθο του λαού μας.

Έχουμε ανάγκη, περισσότερο από ποτέ, μία αλλαγή πολιτικής προς όφελος των λαϊκών στρωμάτων, των νέων, των αγροτών, των συνταξιούχων, των ελευθέρων επαγγελματιών και της υγιούς επιχειρηματικότητας.

Στον αγώνα αυτό δεν περισσεύει κανείς. Θα δώσουμε τη μάχη μαζί με τους συνυποψηφίους μας ώστε ο νομός Κιλκίς την επομένη των εκλογών να έχει ισχυρή πολιτική παρουσία στη Βουλή και δυνατή φωνή στα κέντρα των αποφάσεων.

Δεσμεύομαι απέναντι στους συμπολίτες και συμπατριώτες μου ότι με τον ίδιο μαχητικό τρόπο που αγωνίζομαι διαχρονικά, έτσι θα συνεχίσω και για την ανατροπή της φαυλότητας και την επικράτηση των αξιών της δικαιοσύνης, του κράτους δικαίου, της δημοκρατίας και της αξιοκρατίας.”

Σχολιάστε