My Twitter Feed

30 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: Ορκίστηκε ο Δ. Τοπαλίδης -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένουμε έξω από το “κάδρο” -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Στον “αέρα” πάλι η μεταφορά

Την ανησυχία του ότι με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, στις 11 Σεπτεμβρίου, δεν θα ξεκινήσει και η μεταφορά των μαθητών, εξέφρασε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, μιλώντας στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

sxoliko-leoforeio-001«Σήμερα, 13 μέρες πριν την έναρξη του σχολικού έτους, απευθύνουμε έκκληση στο υπουργείο Εσωτερικών να λάβει υπόψη και να υλοποιήσει τις προτάσεις της Περιφέρειας, γιατί πολύ φοβάμαι ότι δεν θα ξεκινήσει η μεταφορά των μαθητών στις 11 Σεπτεμβρίου», επισήμανε. Ο κ. Τζιτζικώστας έκανε επίσης γνωστό ότι η Περιφέρεια ξεκίνησε τις διαδικασίες και τόνισε ότι οι διαδικασίες και διαγωνισμοί για το θέμα της μεταφοράς βρίσκονται σε εξέλιξη.

«Ως Περιφέρεια, έχουμε κάνει από την αρχή του χρόνου όλες τις απαραίτητες παρεμβάσεις και επισημάνσεις στο υπουργείο Εσωτερικών, υπογραμμίζοντας τον κίνδυνο μη έγκαιρης έναρξης των διαδικασιών και προτείνοντας συγκεκριμένες λύσεις», ανέφερε.

Μετά τη συνεδρίαση, ο κ. Τζιτζικώστας συναντήθηκε με το ΔΣ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κεντρικής Μακεδονίας. Επίσης, την Τρίτη, ο κ. Τζιτζικώστας και το ΔΣ της ΠΕΔ θα έχουν συνάντηση στην Αθήνα για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών με τον υπουργό Εσωτερικών, Αργύρη Ντινόπουλο, με τον οποίο επικοινώνησαν σήμερα τηλεφωνικά και του έθεσαν την κρισιμότητα του ζητήματος.

newsbeast.gr

Σχολιάστε