My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Στις Βιβλιοθήκες ο κόσμος είναι πολύχρωμος!

dimosia vivliothiki kilkisΗ Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς σας προσκαλεί και φέτος να συμμετέχετε στις δράσεις που σχεδιάζουν και διοργανώνουν από κοινού το Future Library και Δημόσιες και Δημοτικές Βιβλιοθήκες της χώρας. Η πανελλαδική καλοκαιρινή εκστρατεία για την προώθηση της ανάγνωσης, της δημιουργικότητας και της καινοτομίας με θέμα «Στις Βιβλιοθήκες ο κόσμος είναι πολύχρωμος» θα ξεκινήσει στις 15 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως τις 15 Σεπτεμβρίου και απευθύνεται σε παιδιά από 4 έως 14 ετών.

Πέρσι κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής εκστρατείας 2012, υλοποιήσαμε 25 δράσεις στις οποίες συμμετείχαν 458 παιδιά όλων των ηλικιών και κερδίσαμε αμέτρητα παιδικά χαμόγελα. Το εγχείρημα αυτό δε θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη υποστήριξη των εθελοντών μας που με το μεράκι και τη θετική τους διάθεση συνέβαλαν καθοριστικά στην υλοποίηση της καμπάνιας.

Φέτος προσβλέπουμε και πάλι στην βοήθειά σας, για να κατορθώσουμε να «χτίσουμε» μαζί με τα παιδιά έναν κόσμο αισιοδοξίας και χαράς, έναν κόσμο πολύχρωμο μέσα από αφηγήσεις ιστοριών, κατασκευές, πειράματα, ζωγραφική, φωτογραφία, περιηγήσεις στην πόλη κ.α.

Αν είστε άνθρωπος που πιστεύετε στον εθελοντισμό και στην ανιδιοτελή προσφορά, αν χαίρεστε να δουλεύετε με παιδιά, αν έχετε κάποιες ιδιαίτερες δεξιότητες (αφήγηση, χειροτεχνία, μουσική, ζωγραφική, θέατρο κ.λ.π.) ή απλώς θέλετε να στηρίξετε το κοινωνικό έργο της Βιβλιοθήκης και να αξιοποιήσετε δημιουργικά τον ελεύθερο σας  χρόνο, γίνετε εθελοντής στη Βιβλιοθήκη!

Όλες οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους ο καθένας από σας μπορεί να βοηθήσει, είτε αναλαμβάνοντας την υλοποίηση κάποιας δραστηριότητας ως εμψυχωτής, είτε συμμετέχοντας υποστηρικτικά κατά τη διεξαγωγή των προγραμμάτων είτε καταγράφοντας με φωτογραφική μηχανή ή βιντεοκάμερα τη δράση

Για περαιτέρω πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη βιβλιοθήκη. Την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να την προμηθευτείτε από τη Βιβλιοθήκη, μέσω της ιστοσελίδας μας ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατόπιν αιτήματός σας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση.

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς, Ελ. Βενιζέλου – Δημ. Κήπος                                                                                         Τηλ. επικοινωνίας: 2341076338
Ιστοσελίδα: www.infolibraries.gr/kilkis
E-mail: vivlkilk@sch.gr.
Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 08:00 – 15:00, Τετάρτη 08:00-20:00

Σχολιάστε