My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Στις αρτιότερες ακαδημίες, αυτή της ΑΕΠ

Μετά από εξονυχιστική εξέταση πολλών Ακαδημιών Ποδοσφαίρου  από όλο τον Ελλαδικό χώρο, η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ε. ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ Atromitos FC Soccer School, επιλέγει μια από τις 125 αρτιότερες Ακαδημίες σε οργάνωση και ποιότητα στην εκπαίδευση των αθλητών της, από την  ΕΠΟ και την ΟΠΑΠ ΑΕ ακολουθώντας μια ιδιαίτερα διαφανή και αξιόπιστη διαδικασία αξιολόγησης.
Η επιλογή  των  125 Ακαδημιών με την υψηλότερη βαθμολογία έγινε μετά από έλεγχο ποσοτικών και ποιοτικών χαρακτηριστικών τους, καθώς και του προφίλ τους.
Λίγα λόγια για το πρόγραμμα
Στόχος μας η νίκη… του ευ αγωνίζεσθαι
Επειδή ο αθλητισμός αποτελεί ζωτικό κομμάτι της κοινωνίας, μέσω του οποίου αναπτύσσονται και διαμορφώνονται ολοκληρωμένες προσωπικότητες, o ΟΠΑΠ ΑΕ επιδιώκει να καλλιεργήσει στα παιδιά τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι, της ευγενούς άμιλλας και της ομαδικής προσπάθειας, διασφαλίζοντας ότι το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού θα συνεχίσει να στηρίζεται σε γερές βάσεις.
Για το λόγο αυτό, δημιούργησε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που αναπτύσσεται σε 125 Ερασιτεχνικά Σωματεία Ποδοσφαίρου, με συνολική συμμετοχή 10.000 παιδιών και 250 προπονητών απ’ όλη την Ελλάδα.
Τα Ερασιτεχνικά Σωματεία που συμμετέχουν στην ανάπτυξη του προγράμματος είναι μέλη των Τοπικών Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων και διατηρούν ακαδημίες με παιδιά ηλικίας 7-12 ετών, τμήματα υποδομών και ανδρική ομάδα και προέρχονται από κάθε γωνιά της Ελληνικής Επικράτειας.
Το πρόγραμμα αφορά άμεσα στα τμήματα με παιδιά ηλικίας 7-12 ετών και έμμεσα σε όλα τα ηλικιακά τμήματα κάθε Σωματείου.
Όπως ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας και τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΠΑΠ ΑΕ κ. Καμίλ Ζίγκλερ μήνυμα του προγράμματος είναι το «Σήμερα Αθλητές- Αύριο Καλύτεροι Άνθρωποι», και σκοπός της ΟΠΑΠ και της ΕΠΟ είναι να φέρει ακόμη περισσότερα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και να θέσει νέα δεδομένα στην αθλητική εκπαίδευση, να αναδείξει τον εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό ρόλο του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου, εστιάζοντας στις αξίες που συνθέτουν το αθλητικό ιδεώδες και ειδικότερα το ευ αγωνίζεσθαι, την ευγενή άμιλλα, το σεβασμό, το ήθος και την ομαδικότητα. Το πρόγραμμα αυτό θα συνδέεται με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία θα έχει επιτελικό-συμβουλευτικό ρόλο.
Οι ακαδημίες που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα, θα επωφεληθούν από ένα  ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει:
·  Επιστημονική υποστήριξη από ειδικευμένους παιδιάτρους, παιδοψυχολόγους και διατροφολόγους
· Προπονητικές κατευθύνσεις για τις συγκεκριμένες ηλικίες με βάση τα διεθνή πρότυπα της UEFA  και της FIFA
· Ασφαλιστική κάλυψη καθ’ όλη τη διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων, αλλά και για μία ώρα πριν και μία ώρα μετά
·Συμμετοχή σε ποδοσφαιρικά τουρνουά με εκπαιδευτικό, αλλά και ψυχαγωγικό χαρακτήρα.
Στόχος του προγράμματος είναι τα παιδιά που θα πάρουν μέρος σε αυτό να γίνουν πρώτα σπουδαίοι άνθρωποι και μετά μεγάλοι αθλητές.
Γιατί η ίδια η ζωή είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι απ’ όλα.
Σχολιάστε