My Twitter Feed

17 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Στη μνήμη του Θανάση Αντωνιάδη

Η οικογένεια του Κιλκισιακού δε θα μπορούσε να ξεχάσει, και δε πρόκειται να το κάνει ποτέ, τον αδικοχαμένο Θανάση Αντωνιάδη.

Στον αγώνα της δεύτερης ομάδας μας με τον Ηρακλή Φύσκας, ο Κιλκισιακός τίμησε τη μνήμη του καλύτερου παιδιού των γηπέδων της ΕΠΣ Κιλκίς, προσφέροντας μέσω του προέδρου Παναγιώτη Θαμνίδη μια φανέλα στον αδερφό του Θανάση Γιώργο.

Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Κιλκισιακού έδωσε το παρών στο γήπεδο του Σταυροχωρίου, καθώς όλοι μας θέλαμε να τιμήσουμε τη μνήμη του ξεχωριστού αυτού παιδιού, που ήταν και φίλαθλος της ομάδας μας. Θανάση θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας. Καλό Παράδεισο.

Επιστροφή στη τέταρτη θέση

Ο αγώνας του Κιλκισιακού Β΄ με τη Φύσκα ολοκληρώθηκε με νικήτρια την ομάδα μας με σκορ 3-0. Με αυτό το αποτέλεσμα το συγκρότημα του Θωμά Σαραφίδη επανήλθε στη τέταρτη θέση της κατάταξης, και θέλει στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν να ολοκληρώσει τη σεζόν με ισάριθμες νίκες.

Στα του παιχνιδιού μόλις στο πρώτο λεπτό η ομάδα μας προηγήθηκε μα αυτογκόλ του αντιπάλου, ενώ στο 45′ ο Νίκος Μαλάνια πέτυχε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Νίκος Κελεσίδης στο πρώτο λεπτό της επανάληψης.

Σχολιάστε