My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Στη διαμαρτυρία των νευροπαθών, ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς

Εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Κιλκίς, παραβρέθηκαν χθες Τετάρτη στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Κιλκίς, όπου οι νεφροπαθείς του νομού μας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μείωση των συντάξεων τους, την κατάργηση των δώρων  Χριστουγέννων και Πάσχα και την κατάργηση του επιδόματος αδείας, απείχαν για μια ώρα από την καθιερωμένη αιμοκάθαρση.

Στη σχετική ανακοίνωση της ΤΕ Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζονται τα εξής:

“Στο μνημόνιο 3, μετά από ισχυρές αντιδράσεις, υπήρξε τροπολογία  της τελευταίας στιγμής, η οποία εξαιρούσε τα ΑμεΑ από τις περικοπές των συντάξεων και από τις καταργήσεις των δώρων. Η κυβέρνηση όμως με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και με παράκαμψη της βουλής καταργεί  αυτές τις εξαιρέσεις, επαληθεύοντας τους φόβους των ανθρώπων με αναπηρία, αλλά και όλων όσων λέγαμε ότι καμιά ευαισθησία δεν μπορεί να υπερβεί την «ανειλημμένη υποχρέωση»  της τρικομματικής κυβέρνησης απέναντι στα συμφέροντα των δανειστών.

   Η κυβέρνηση πετάει κυριολεκτικά στον Καίαδα, τους ανθρώπους με αναπηρία. Την ίδια στιγμή που κόβει προνοιακά επιδόματα, την ίδια στιγμή που αυξάνει τις εισφορές για φάρμακα, την ίδια στιγμή που ο ΕΟΠΠΥ καθυστερεί 5 και 6 μήνες την πληρωμή των οδοιπορικών, την ίδια στιγμή μειώνει δραστικά μισθούς και συντάξεις στερώντας τους ουσιαστικά  το δικαίωμα στη ζωή.

  Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ στηρίζει τον αγώνα των ΑμεΑ και καλεί όλο το λαό να ξεσηκωθεί και να διώξει μια ώρα αρχύτερα την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ που αποδεικνύεται άκρως επικίνδυνη για την υγεία όλου του ελληνικού λαού.”

Σχολιάστε