My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Στη Βουλή, η αφαίμαξη

Εάν η κυβέρνηση θα δώσει διευκολύνσεις στους επιχειρηματίες του Κιλκίς και των Σερρών έτσι ώστε να κρατήσουν τις επιχειρήσεις τους εντός συνόρων, ρωτά η ανεξάρτητη βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Χρυσούλα Γιαταγάνα.

teloneio-eyzonon-580x433Σε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, η κ. Γιαταγάνα τονίζει ότι «όσο κρατά η κρίση στη χώρα μας τόσο αυξάνονται εκείνοι που προτιμούν τα Σκόπια και τη Βουλγαρία για τις αγορές τους, τον ανεφοδιασμό καυσίμων και την προμήθεια τσιγάρων και αλκοόλ” και συνεχίζει:

“Τα Σαββατοκύριακα τα χωριά της Βόρειας Ελλάδας θυμίζουν «χωριά-φαντάσματα», αφού οι ντόπιοι επισκέπτονται τα γειτονικά καζίνο για τη διασκέδασή τους, ενώ σε λίγα χρόνια οι συνταξιούχοι θα είναι… είδος προς εξαφάνιση μιας και έχουν επιλέξει να ζήσουν και κατ’ επέκταση να ξοδεύουν τη σύνταξή του εκτός συνόρων».

Η κ. Γιαταγάνα αναφέρεται και στις ελληνικές επενδύσεις στη Βουλγαρία τονίζοντας: “Βάσει των επίσημων στοιχείων που δίνονται κατά καιρούς στη δημοσιότητα, οι Έλληνες αποτελούν τον τρίτο μεγαλύτερο ξένο επενδυτή στη χώρα, με επενδύσεις που ξεπερνούν τα τρία δισεκατομμύρια ευρώ. Μόνο στην πρωτεύουσα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Ελληνοβουλγαρικού Επιμελητηρίου δραστηριοποιούνται περίπου 8.500 Έλληνες, μεταξύ αυτών και ισχυροί κολοσσοί”.

 

Σχολιάστε