My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Στηρίζουν το ΚΚΣ Κιλκίς

veteranoi

Tο Διοικητικό Συμβούλιο, το προσωπικό και οι ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστούν όλους όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση  με τίτλο «1ο τουρνουά Αγάπης και Αλληλεγγύης» που διεξήχθη  το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου στο ανοικτό γήπεδο των Αμαράντων, με πρωτοβουλία του κ.Γιώργου  Δήμπαλα, Προέδρου  του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της Δ.Ε Δοϊράνης- Δήμου Κιλκίς «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς  και με τη συμμετοχή των  Συλλόγων Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Δοϊράνης,  Α.Ο Κιλκισιακού, Α.Ε Πολυκάστρου,  Εθνικό Σ.ΣΜουριών και Κεραυνό Χωρυγίου.

DSCN1791Στα έσοδα της εκδήλωσης που   προσφέρθηκαν για την  οικονομική μας ενίσχυση  συνέδραμαν όλοι οι   προαναφερόμενοι σύλλογοι καθώς και εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ ,τους οποίους και ευχαριστούμε.

Όλοι όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση αγκάλιασαν τους ωφελούμενους του Κέντρου και έδειξαν έμπρακτα την αγάπη και την αλληλεγγύη τους. Μακάρι πάντα τέτοιου είδους προσπάθειες να βρίσκουν ανταπόκριση.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο, το προσωπικό και οι ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστούν τον Αντιπεριφερειάρχη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους της ΠΕ Κιλκίς για την προσφορά προς τους ωφελούμενους του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς (58) δωροεπιταγών συνολικής αξίας #1500# ευρώ.

Σχολιάστε