My Twitter Feed

23 Μαρτίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ολοταχώς προς τη Συνεταιριστική -

Τρίτη, 23 Μαρτίου, 2021

Δ. Κιλκίς: Ευνοϊκή ρύθμιση οφειλών -

Τρίτη, 23 Μαρτίου, 2021

Ιός: Μια από τις χειρότερες μέρες -

Τρίτη, 23 Μαρτίου, 2021

Όλοι οι υπεύθυνοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ -

Τρίτη, 23 Μαρτίου, 2021

Μεγάλη πτώση καπνοκαλλιέργειας -

Δευτέρα, 22 Μαρτίου, 2021

Απάντηση Ειρήνης στην ΕΑΣΥΝΚ -

Κυριακή, 21 Μαρτίου, 2021

5.000 για σπάσιμο καραντίνας! -

Παρασκευή, 19 Μαρτίου, 2021

Ερώτηση ΚΙΝΑΛ για δάνεια αγροτών -

Παρασκευή, 19 Μαρτίου, 2021

Ολοταχώς προς τη Συνεταιριστική

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Παιονίας, θετικά εξελίσσεται η προσπάθεια για την ίδρυση υποκαταστήματος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας στο Πολύκαστρο.

Σε συνέχεια της πρώτης συνάντησης που έγινε την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου και της ανταλλαγής επιστολών και εγγράφων που μεσολάβησαν στο μεσοδιάστημα, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Μαρτίου νέα συνάντηση στο δημαρχείο του Πολυκάστρου μεταξύ του δημάρχου Κωνσταντίνου Σιωνίδη, του αντιδημάρχου οικονομικών υπηρεσιών Αθανάσιου Τζούρτζου και του γενικού διευθυντή της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας Ξενοφώντα Εμμανουηλίδη, παρόντος και του προέδρου του επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστου Χατζημλάδη.

Στην συνάντηση επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον της τράπεζας και δρομολογήθηκαν οι άμεσες ενέργειες που θα ακολουθήσουν προκειμένου να τελεσφορήσει θετικά η όλη προσπάθεια.

Για τον λόγο αυτό ο δήμος Παιονίας τις επόμενες ημέρες θα ενημερώσει τους φορείς, τις επιχειρήσεις και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής για τις εξελίξεις γύρω από το εγχείρημα.

Σχολιάστε