My Twitter Feed

1 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Στην εξεταστική για την Υγεία

Ο Γιώργος Γεωργαντάς θα είναι ένας από τους πέντε βουλευτές της ΝΔ που θα συμμετέχουν στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία, η οποία συγκροτήθηκε πρόσφατα από τη Βουλή με ενισχυμένη πλειοψηφία, προκειμένου να διερευνήσει τα μεγάλα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας.

Οι άλλοι τέσσερις γαλάζιοι βουλευτές που θα συμμετέχουν στη Επιτροπή θα είναι οι: Χρήστος Μπουκώρος (Μαγνησίας), Γιάννης Κεφαλογιάννης (Ρεθύμνης), Γιώργος Βλάχος (Αττική) και Νότης Μυταράκης (Χίου).

Το γεγονός ότι δεν επελέγη κανένας από τους πρώην υπουργούς Υγείας προκάλεσε σχόλια, με τη ΝΔ να ισχυρίζεται ότι το αντίθετο θα μετέτρεπε την Εξεταστική σε επικοινωνιακό σόου με προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Ως γνωστό, η Επιτροπή προκάλεσε μεγάλη εσωτερική αναταραχή στη ΝΔ μετά την ανάρτηση της  Κατερίνας Παπακώστα που οδήγησε στην αποπομπή της από τον τομέα Υγείας της ΝΔ και την αντικατάσταση της από τον Ιάσονα Φωτήλα, ο οποίος “μετεγγράφηκε” πρόσφατα από το Ποτάμι.

Ενδεχομένως η κ. Παπακώστα να εξέφρασε την σκέψη και άλλων στελεχών της ΝΔ ή να ήταν απλώς μια προσωπική της άποψη ότι ο κ. Γεωργιάδης πρέπει να παραιτηθεί από αντιπρόεδρος της ΝΔ μέχρι να ολοκληρώσει τις εργασίες της η Εξεταστική Επιτροπή.

Γεγονός, ωστόσο, είναι ότι ακολούθησε η ανάρτηση του κ. Αντώναρου υπέρ της κ. Παπακώστα, η οποία έριξε λάδι στη φωτιά, αφού κάποιοι είδαν σ` αυτήν ενεργοποίηση των «καραμανλικών αντανακλαστικών».

Σχολιάστε