My Twitter Feed

9 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Να σταματήσει η πειθαρχική δίωξη -

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, 2021

Καλά στο Κιλκίς, άνοδος στη χώρα -

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, 2021

Ταινία για τη Δοϊράνη από την ΠΚΜ -

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, 2021

Αγωνία για τη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, 2021

Ενημέρωση για δρόμο σε Παιονία -

Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου, 2021

Η Ειρήνη για τη μονάδα αποβλήτων -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Δίωξη Καλεμκερίδη για καταγγελίες -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Δύο νέοι παθολόγοι στο ΓΝ Γουμένισσας -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Στην Αθήνα το 4ο Δημοτικό Κιλκίς

4o-gymnasio-kilkis2

Το τριήμερο 14,15 και 16 Μαΐου 2016 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς στην Αθήνα.

4o-gymnasio-kilkisΕίκοσι μαθητές μαζί με 23 γονείς – κηδεμόνες επισκέφθηκαν, μετά από πρόσκληση, τη Βουλή των Ελλήνων, όπου ξεναγήθηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων και γνώρισαν τη διαχρονική ιστορία του κτιρίου, αλλά και τα σημαντικότερα πολιτικά πρόσωπα της πολιτικής μας ζωής.

Επίσης, οι Μαθητές και οι γονείς ξεναγήθηκαν στην Ακρόπολη (Προπύλαια – Παρθενώνας – Ερέχθειο) και στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης.

Επισκέφθηκαν ακόμη την Πλατεία Συντάγματος, το Προεδρικό μέγαρο, το Μέγαρο Μαξίμου, τον Εθνικό Κήπο, το Ζάππειο, το Καλλιμάρμαρο (Παναθηναϊκό Στάδιο), το Μοναστηράκι, την Πλάκα και το Αττικό ζωολογικό πάρκο.

Η Διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου ευχαριστούν τους γονείς των μαθητών για την συμμετοχή τους καθώς επίσης και για τη δυνατότητα που έδωσαν στα παιδιά  τους, να γνωρίσουν τα αξιοθέατα της Αθήνας και να μάθουν περισσότερα για την ιστορία της πρωτεύουσας του Ελληνικού κράτους.

Σχολιάστε