My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Στην Αθήνα για το προσφυγικό

*Συνάντηση Κ. Σιωνίδη και με τον υφυπουργό Τουρισμού.

Τις ζημιές και τις επιβαρύνσεις που έχει υποστεί ο Δήμος Παιονίας λόγω της προσφυγικής κρίσης τα τελευταία χρόνια, παρουσίασε ο δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης στον Ειδικό Γραμματέα του Υπουργείου Μετανάστευσης, Εμμανουήλ Λογοθέτη, κατά τη διάρκεια έκτακτης μετάβασής του στην Αθήνα, την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου.

Μετά από συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργο Γεωργαντά, ο κ. Σιωνίδης ζήτησε από τον κ. Λογοθέτη να εφαρμοστεί για το Δήμο Παιονίας η πληθυσμιακή αρχή της αναλογικότητας που εξήγγειλε η Κυβέρνηση για το Μεταναστευτικό και να αποδοθούν για χρήση οι εγκαταστάσεις του αεροδρομίου της Νέας Καβάλας έτσι ώστε να βοηθήσουν αναπτυξιακά την περιοχή.

Ο δήμαρχος Παιονίας παρέδωσε στον Ειδικό Γραμματέα καταστάσεις και εισηγήσεις της Υπηρεσίας Καθαριότητος, της Τεχνικής Υπηρεσίας και της ΔΕΥΑΠ, που περιλαμβάνουν αναλυτικά τις φθορές που έχουν υποστεί οι δομές και οι εγκαταστάσεις του δήμου καθώς και το κόστος αντικατάστασης και επισκευής τους.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος Παιονίας, στην συνάντηση έγινε ιεράρχηση των προβλημάτων και αναμένονται σύντομα, όπως συμφωνήθηκε, θετικές εξελίξεις αρχής γενομένης από τον τομέα της καθαριότητας.

Στον υφυπουργό Τουρισμού

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα, ο κ. Σιωνίδης επισκέφτηκε την Τετάρτη και τον υφυπουργό Τουρισμού, Μάνο Κόνσολα, στον οποίο παρουσίασε την εικόνα του δήμου και την προσπάθεια που ξεκίνησε η δημοτική αρχή προκειμένου να τον αναδείξει ως προορισμό φυσιολατρικού, αρχαιολογικού και γαστρονομικού τουρισμού, καθώς και ως τόπο προσκηνυματικών επισκέψεων.

Ο κ. Σιωνίδης περιέγραψε την απαράδεκτη εικόνα που παρουσιάζει κατά τους θερινούς μήνες ο Συνοριακός Σταθμός Ευζώνων, που είναι το δεύτερο μετά το Ελευθέριος Βενιζέλος μεγαλύτερο σημείο εισόδου-εξόδου τουριστών στη χώρα μας και ζήτησε την αρωγή του για την βελτίωση της εικόνας, των δομών και της λειτουργίας του Σταθμού.

Συζήτησε επίσης με τον υφυπουργό την επαναλειτουργία, με νέα μορφή, του κέντρου ενημέρωσης επισκεπτών στο Σ.Σ. Ευζώνων το οποίο δεν λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια και τον προσκάλεσε σε συνεννόηση με τον κ. Γεωργαντά να επισκεφτεί την Παιονία προκειμένου να αποκτήσει ιδία αντίληψη για τον τόπο και τις δυνατότητες του.

Σχολιάστε