My Twitter Feed

1 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Στα «Παιδικά Χωριά SOS»

%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b1-%cf%87%cf%89%cf%81%ce%b9%ce%b1-sos-1-001Στο πλαίσιο του οδοιπορικού της “Συμφωνίας Αλήθειας με τους Κατοίκους του Λεκανοπεδίου”, ο βουλευτής Κιλκίς και τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιώργος Γεωργαντάς, η βουλευτής Σερρών και αναπληρώτρια τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Φωτεινή Αραμπατζή, ο γραμματέας Κοινωνικών Δικτύων και ειδικών πληθυσμιακών ομάδων  Γιώργος Σταμάτης και  η εκπρόσωπος τύπου της ΟΝΝΕΔ Κατερίνα Καρατζιοβάλη επισκέφτηκαν σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2016 την Κεντρική Διοίκηση των «Παιδικών Χωριών SOS» Ελλάδος στην Αθήνα.

Στη συνάντηση έγινε μια ουσιαστική ενημέρωση για την λειτουργία των Παιδικών Χωριών SOS από τονΠρόεδρο κ. Βρεττό και τον γενικό Διευθυντή κ. Πρωτόπαπα . Τα Παιδικά Χωριά SOSείναι ειδικά αναγνωρισμένο Φιλανθρωπικό Σωματείο που ιδρύθηκε το 1975 με σκοπό την προστασία των παιδιών τα οποία για σοβαρούς κοινωνικούς λόγους στερούνται μόνιμα τη φροντίδα των φυσικών τους γονιών. Στην Ελλάδα Παιδικά Χωριά SOS λειτουργούν στη Βάρη Αττικής, στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης , στην Αλεξανδρούπολη και στο Ηράκλειο Κρήτης. Επίσης λειτουργούν και Στέγες Νέων και Κέντρα Στήριξης του παιδιού.

Οι Γεωργαντάς και Αραμπατζή μετά  τη συνάντηση  έκαναν την παρακάτω δήλωση:

«Η σημερινή επίσκεψη μας έδωσε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για το έργο που επιτελείται στα  “Παιδικά ΧωριάSOS”  και τη στήριξη των παιδιών που  έχουν ανάγκη από μία οικογένεια και ένα σπίτι. Ειδικά σε αυτή την περίοδο κρίσης που διανύουμε η προσφορά και η συμβολή του Σωματείου είναι ιδιαίτερα σημαντική και οφείλουμε όλοι να συνδράμουμε στην εκπλήρωση των στόχων του με όποιον τρόπο ο καθένας μπορεί».

Σχολιάστε