My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Στα μυστικά του βάλτου και του τσίπουρου!

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου διεξήχθη στο Ροδοχώρι Νάουσας  ο «Δρόμος του τσίπουρου»   ένας από τους αγαπημένους αγώνες των δρομέων της περιοχής που φέτος είχε για πρώτη φορά και την «Ιστορική διαδρομή» των 30 χιλιομέτρων.

Όπως κάθε χρόνο μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς ήταν εκεί για να τρέξουν τόσο στην κλασική διαδρομή των 15χλμ όσο και στην καινούργια των 30 χλμ.

Ο Άγγελος Αμανατιδης μας έκανε για άλλη μια φορά υπερήφανους κερδίζοντας την πρώτη θέση στον Δρόμο του Τσίπουρου με νέο ρεκόρ αγώνα.!!!Και η Κωνσταντίνα Μπουρλουκα ανέβηκε βάθρο τερματιζοντας τρίτη στην ηλικιακή της κατηγορία στις γυναίκες!!! Στον ίδιο αγώνα έτρεξαν και ο Θάνος Βορρες και Θανάσης Καραμανιδης.

Στην ιστορική διαδρομή των 30 χιλιομέτρων νικητής ήταν ο συντοπιτης μας Τάσος Μυλωνιδης ενώ ο Κατσαρωνας Σταύρος τερμάτισε 8ος γενικής και δεύτερος ηλικιακής κατηγορίας. Στον αγώνα έτρεξαν και οι Γιώργος Σιώτης και Μπάμπης Μακριδης.

Αγώνες  είχαμε και την Κυριακή στην Κρύα Βρύση όπου έτρεξε ο Στέλιος Δελόγλου στον 3ο Ημιμαραθώνιο «Στα μυστικά του βάλτου» ενώ ο Μπάμπης Μακρίδης συμμετείχε στα 5 χιλιόμετρα.

Σχολιάστε