My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Στα “κόκκινα” πάντα ο ν. Κιλκίς

Στις περιοχές στις οποίες εξακολουθεί να παρουσιάζεται υψηλό φορτίο του κορονοϊού συνεχίζει να συγκαταλέγεται ο νομός Κιλκίς, σύμφωνα με όσα είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς και ο καθηγητής Γκίκας Μαγιορκίνης στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τις εξελίξεις στην πανδημία.

Συγκεκριμένα, όπως είπε ο κ. Χαρδαλιάς, οι περιοχές αυτές είναι οι: Θεσσαλονίκη, Γρεβενά, Λάρισα, Μαγνησία, Χαλκιδική, Κιλκίς, Καρδίτσα, Σέρρες, Τρίκαλα και Καβάλα.

Πρόσθεσε δε ότι υπάρχει ιδιαίτερος προβληματισμός για Ξάνθη, Πέλλα, Δράμα, Φλώρινα, Πιερία και Ημαθία, καθότι σ` αυτές τις περιοχές το επιδημιολογικό φορτίο δεν υποχωρεί.

“Κάνουμε σύσταση για την αποφυγή κάθε περιττής μετακίνησης, ενώ αναμένεται περαιτέρω αυστηροποίηση των μέτρων”, δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς ανακοινώνοντας τη παράταση του lockdown έως τις 14 Δεκεμβρίου.

Όπως τόνισε, τα ενεργά κρούσματα είναι 16.317, από τα οποία τα 7.031 βρίσκονται στην Κεντρική Μακεδονία, ενώ τα δυο νέα μέτρα που ανακοίνωσε ήταν ότι όσοι ανιχνεύονται θετικά στα σύνορα δεν θα μπαίνουν στη χώρα και ότι δεν θα επιτρέπονται οι επισκέψεις στο Άγιο Όρος.

Σχολιάστε