My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Στίβος Αίαντα: Μεγάλη ενίσχυση

aias-kilkis

Με αφορμή την ένταξη στην ομάδα στίβου του Αίαντα Κιλκίς σημαντικών αθλητών και αθλητριών, η διοίκηση του σωματείου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Το τμήμα στίβου του Αίαντα μέσα από την σωστή δουλειά που γίνετε στα λίγα χρόνια λειτουργίας του έχει καταφέρει να προσελκύσει έναν πολύ μεγάλο αριθμό παιδιών ο οποίος συνεχώς αυξάνεται. Στον Αίαντα ένα παιδί θα βρει τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να μάθει σωστά τα αγωνίσματα του στίβου, να προπονηθεί σωστά και να αναπτύξει το ταλέντο του χάρη στην οργανωμένη δουλειά που γίνεται από τους προπονητές του τμήματος οι οποίοι φυσικά είναι απόφοιτοι Τ.Ε.Φ.Α.Α. με ειδικότητα στον κλασικό αθλητισμό,  πράγμα  αυτονόητο εν έτει 2013.

    Η οργάνωση, η επιστημονική κατάρτιση και υποστήριξη, ο σεβασμός και η εκτίμηση μεταξύ των μελών του τμήματος έχουν θέσει το σύλλογο ως ένα μέρος, μία οικογένεια, όπου ένα μικρό παιδί ή ένας μεγαλύτερος αθλητής μπορεί να ασχοληθεί με αυτό που αγαπάει. Η κοινή αυτή αγάπη για τον κλασικό αθλητισμό, οι σωστές συνθήκες και οι προπονητές του τμήματος οι οποίοι έχουν τις κατάλληλες και απαραίτητες επιστημονικές γνώσεις πάνω στα αγωνίσματα του στίβου, ήταν οι λόγοι για τους οποίους νεαροί αθλητές είχαν την επιθυμία να έρθουν στον σύλλογο του Αίαντα και ο σύλλογος φυσικά τους δέχθηκε με μεγάλη χαρά.

    Ο Α.Σ. Αίας Κιλκίς λοιπόν έχει την ιδιαίτερη τιμή να ανακοινώσει την ένταξη στην ομάδα στίβου των εξής σημαντικών αθλητών και αθλητριών:

  • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ. 2ος στο Βαλκανικό στον Μαραθώνιο. 6ος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στον Μαραθώνιο. 6ος στα 10000μ..
  • ΧΡΥΣΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ. 24 πανελλήνια μετάλλια στο βάδην. 5 φορές Βαλκανιονίκης. Πανελλήνιο ρεκόρ Παίδων στα 10000μ. βάδην. 12ος στο Ευρωπαϊκό κύπελλο βάδην στα 50χμ. και 13ος στα 10χμ. βάδην στο Παγκόσμιο κύπελλο βάδην.
  • ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ. 4 πανελλήνια μετάλλια στο μήκος. 1η στο Ελλάδα-Κύπρος.
  • ΝΙΤΣΑ ΖΩΗ. 3 πανελλήνια μετάλλια στο βάδην. 3η στο Βαλκανικό.
  • ΠΑΝΤΕΡΜΑΛΗ ΜΑΡΙΑ. 15 πανελλήνια μετάλλια στα σύνθετα, στο μήκος, στα 80μ. εμπόδια, 300μ. εμπόδια και 400μ. εμπόδια. 1η στο Ελλάδα-Κύπρος. 3η στο Βαλκανικό. 14η στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κορασίδων.
  • ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ. 6η Νέα και 12η Γυναίκα στα 20000μ. βάδην.

    Στόχος του συλλόγου με αυτές τις προσθήκες είναι να ακουστεί το όνομα της πόλης μας, του Κιλκίς, μέσα από τον αθλητισμό και οι μικροί «στιβικοί» αθλητές της πόλης να παραδειγματιστούν αλλά και να μάθουν από τους λίγο μεγαλύτερους αλλά πολύ σπουδαίους αθλητές οι οποίοι υπάρχουν στον σύλλογό μας.

    Καλωσορίζουμε τους αθλητές μας και ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Σχολιάστε