My Twitter Feed

5 Οκτωβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Στήριξη του Επενδυτικού Οδηγού -

Τρίτη, 5 Οκτωβρίου, 2021

Πτώση δέντρου στο Νοσοκομείο Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου, 2021

Στα ύψη η διασπορά της πανδημίας -

Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου, 2021

Η μαγεία του Φεστιβάλ είναι πάλι εδώ -

Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου, 2021

«Όραμα η δημοκρατική κοινωνία» -

Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου, 2021

Αντιπλημμυρικά από την ΠΕ Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου, 2021

Τραγωδία: Νεκρή 20χρονη σε τροχαίο -

Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου, 2021

“Έκρυθμη η κατάσταση στο ΓΝΚ” -

Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου, 2021

Στήριξη του Επενδυτικού Οδηγού

Την υπόσχεση για στήριξη του καινοτόμου εγχειρήματος του Επιμελητηρίου Κιλκίς για δημιουργία ενός Επενδυτικού Οδηγού προς υποψήφιους επενδυτές, έδωσε ο περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, στην οποία συμμετείχε κι ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης, ο κ. Τζιτζικώστας ενημερώθηκε διεξοδικά για το εγχείρημα από αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου αποτελούμενη από τον πρόεδρο Χρήστο Χατζημλάδη τον διοικητικό προϊστάμενο Γιώργο Ηλιάδη και την συνεργάτιδα του φορέα σε θέματα Ανάπτυξης Καλλισθένη Πάκα.

Κάνοντας λόγο για «ένα πρωτοπόρο εργαλείο για την ανάπτυξη ολοκλήρου της Περιφέρειας», ο κ΄. Τζιτζικώστας δεσμεύτηκε να στηρίξει οικονομικά και άμεσα το όλο εγχείρημα.

Από τη πλευρά του, ο κ. Χατζημλάδης επεσήμανε την εξ αρχής στήριξη του εγχειρήματος από τον αντιπεριφερειάρχη, τους δήμους Κιλκίς και Παιονίας και τους φορείς της Π.Ε. Κιλκίς, ενώ προσκάλεσε τον περιφερειάρχη -ο οποίος και αποδέχτηκε την πρόσκληση- να επισκεφθεί το Επιμελητήριο κατά την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων.

Σχολιάστε