My Twitter Feed

5 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Η Ειρήνη για τη μονάδα αποβλήτων -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Δίωξη Καλεμκερίδη για καταγγελίες -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Δύο νέοι παθολόγοι στο ΓΝ Γουμένισσας -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Διαμαρτυρία για επίσκεψη Στεφανή -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Ήρεμα νερά ενόψει 3ου κύματος -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Στάσεις εργασίας και σήμερα στους δήμους

Εργαζόμενοι ΟΤΑ ΚιλκίςΚλιμακώνει τις κινητοποιήσεις η ΠΟΕ – ΟΤΑ αντιδρώντας στο μέτρο της διαθεσιμότητας στο Δημόσιο. Για σήμερα Πέμπτη η έχει κηρύξει διαδοχικές στάσεις εργασίας, για το σύνολο των εργαζομένων στους δήμους από τις 12:00 έως τις 15:00 το μεσημέρι για την πρωινή βάρδια και από τις 15:00 το μεσημέρι έως τις 18:00 το απόγευμα για την απογευματινή βάρδια.

Στις 13:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση εργαζομένων έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας στην πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Ανάλογες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών.

Αντισυνταγματική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου

Στο μεταξύ, δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, για τη διαθεσιμότητα στο Δημόσιο, βάσει της οποίας δεν απαιτείται πλέον η υπογραφή των δημάρχων στις διαπιστωτικές πράξεις για τους δημοτικούς υπαλλήλους που θα τεθούν στο καθεστώς της διαθεσιμότητας.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ με ανακοίνωσή της και με επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας επισημαίνει ότι η συγκεκριμένη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου αντιβαίνει το Σύνταγμα και καταργεί τη διοικητική αυτοτέλεια των ΟΤΑ.

Από newsbomb.gr

Σχολιάστε