My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Στάθμευση για ΑμεΑ στον ΟΤΕ Κιλκίς

Στα πλαίσια της συνεχώς αυξανόμενης ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει το εμπορικό κατάστημα του ομίλου ΟΤΕ στο Κιλκίς, εξασφάλισε θέσεις στάθμευσης αποκλειστικά για άτομα με αναπηρία μπροστά από την είσοδο του καταστήματος επί της οδού Εθνικής Αντίστασης.

Οι θέσεις αυτές θα διευκολύνουν τα άτομα με κινητικές διαταραχές ώστε να έχουν ευκολότερη πρόσβαση στο κατάστημα και να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες της COSMOTE.

Στο πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα της COSMOTE που στεγάζεται εδώ και χρόνια στο ισόγειο του ιστορικού κτηρίου του ΟΤΕ μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρίας πάντα με την αξιοπιστία του ομίλου ΟΤΕ. Σταθερή και κινητή τηλεπικοινωνία, υπηρεσίες υψηλής ταχύτητας internet και μετάδοσης δεδομένων, COSMOTETV, προσφορές και την πλουσιότερη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας. ( laptop. Tablet, τηλεοράσεις, τηλεφωνικές συσκευές, αξεσουάρ κ.τ.λ.). Το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος για τη χειμερινή περίοδο είναι Δευτέρα και Τετάρτη 8:30 με 15:00, Τρίτη- Πέμπτη-Παρασκευή 8:30 με 14:00 και το απόγευμα από τις 17:00 έως και τις 20:30. Το Σάββατο ανοικτά από τις 8:30 έως και τις 15:00.

Ο προϊστάμενος και το προσωπικό του καταστήματος της COSMOTE αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν το δήμο Κιλκίς που ανταποκρίθηκε στο αίτημα για τη δημιουργία θέσεων στάθμευσης για ΑΜΕΑ, συμβάλλοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των ατόμων αυτών και στην ευκολότερη μετακίνησή τους.

Σχολιάστε