My Twitter Feed

21 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Έξι τα νέα κρούσματα σε ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

ΔΕΥΑΠ: Απάντηση στη ΛΑΣΥ -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Σούλης: Τώρα, επίδομα θέρμανσης

Να δοθεί τώρα το επίδομα θέρμανσης, ζητά ο πολιτευτής ν. Κιλκίς της ΝΔ, Σούλης Καζαντζίδης. Η σχετική δήλωση που εξέδωσε έχει ως εξής:

kazantzidis-soulis“O βαρύς χιονιάς που πλήττει τη χώρα το τελευταίο δεκαήμερο με πολικές θερμοκρασίες και σφοδρές χιονοπτώσεις επαναφέρουν την συζήτηση για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης το οποίο η ανίκανη παρέα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αφού το έχει μειώσει ως προς τους δικαιούχους δεν καταβάλει και τα χρήματα τώρα. Άμεσα που ο κόσμος τα έχει περισσότερη από κάθε φορά ανάγκη.

Το Κιλκίς είναι σκεπασμένο από το χιόνι και έχει δεχθεί τις προηγούμενες ημέρες ένα δριμύ ψύχος που όμοιο του συναντά κανείς πολλά χρόνια πίσω. Και όμως η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου σφυρίζει αδιάφορα υποσχόμενη ότι θα δώσει το επίδομα θέρμανσης το καλοκαίρι.

Τώρα που ο καιρός έχει δείξει τις άγριες διαθέσεις του θα πρέπει να καταβληθεί το αναλογούν ποσό για τη β΄ ζώνη στην οποία ανήκει το Κιλκίς στους πολίτες που έχουν μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2016 τακτοποιήσει τα σχετικά με τα απαιτούμενα προς πληρωμή στοιχεία στην ειδική εφαρμογή του ΥΠΟΙΚ.

petrelaio-thermansisΟμως σαν να μην έφτανε αυτό η ασυνεπής κυβερνητική παρέα του Μαξίμου χωρίς να υπολογίζει ότι ο χειμώνας στην Πατρίδα μας είναι δύσκολος και ιδίως στην Βόρεια Ελλάδα αύξησε κατά 22% τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης (Ε.Φ.Κ.) και τον Φ.Π.Α. στο 24% και η τιμή διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης τις πρώτες ημέρες 2017 εκτινάχθηκε 0,991 ευρώ ανά λίτρο όταν πέρυσι, ήταν 0,746 ευρώ ανά λίτρο.

Κατανοεί ο καθένας με βάσει τα ως άνω στοιχεία ότι για μια τετραμελή οικογένεια στον Νομό μας σε συνδυασμό με τα κάθε λογής τέλη και φόρους και αύξηση των λογαριασμών της ΔΕΗ κ.λπ. είναι απορίας άξιον πως θα ζήσει ένα νοικοκυριό μέσα στο κρύο όταν οι κυβερνώντες του ανακοινώνουν ότι το επίδομα θέρμανσης του ΄΄αστρονομικού ποσού΄΄ των 370 ευρώ (τόσο δικαιούται κάποιος συμπολίτης στο Κιλκίς) θα το εισπράξει το καλοκαίρι.

Η παρούσα κυβέρνηση δεν μπορεί να κρύβεται άλλο. Εχει αποκαλυφθεί στα μάτια όλων ακόμη και των ψηφοφόρων της. Είναι γνωστό ότι η δήθεν αριστερή κυβέρνηση μείωσε στο μισό τους δικαιούχους, μείωσε στο 0,25 ευρώ/λίτρο το επίδομα, κατήργησε την προκαταβολή όταν θυμίζουμε η κυβέρνηση της ΝΔ την έδινε από την αρχή της περιόδου διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης και μάλιστα κατέβαλε το επίδομα θέρμανσης σε περισσότερους συμπολίτες μας . Και οι τιμές δεν είχαν καμιά σχέση με τις σημερινές που αποφάσισε και επέβαλε ο κ. Τσίπρας και ο εξαφανισμένος συνεταίρος του που μόνο να κάνει μηνύσεις σε δημοσιογράφους ξέρει όταν του ασκούν κριτική!. “

Στις 5 Φεβρουαρίου η βασιλόπιτα

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Καζαντζίδης, θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 12 το μεσημέρι σε αίθουσα του ξενοδοχείου ΕΥΡΥΔΙΚΗ στο Κιλκίς (οδός Σόλωνος 15) την κοπή της Βασιλόπιτας μαζί με τους φίλους που τον στήριξαν και τον στηρίζουν στην πολιτική του διαδρομή.

Υπενθυμίζεται ότι η κοπή της βασιλόπιτας του κ. Καζαντζίδη είχε αρχικώς προγραμματισθεί για την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 αλλά η αναβολή στην αρχικώς ορισθείσα ημερομηνία είναι αναγκαία λόγω ανειλημμένων κομματικών του υποχρεώσεων.

Σχόλια
One Response to “Σούλης: Τώρα, επίδομα θέρμανσης”
  1. Ο/Η Γιωργης λέει:

    Αν γινεις εσυ καμμια φορα κυβερνηση να μοιραζεις το χρημα με τη σεσουλα…
    Δεν μπορω να καταλαβω σε τι ψηφοφορους απευθυνεσαι.

Σχολιάστε