My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Σούλης: Το bullying μας αφορά όλους

Με αφορμή την 6η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του ενδοσχολικού εκφοβισμού και ενδοσχολικής βίας, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς και εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης, τονίζει σε μήνυμά του ότι το αποτέλεσμα του εκφοβισμού, της ενδοσχολικής βίας ή της επιθετικής παρενόχλησης είναι παιδιά που πονάνε, παιδιά που νιώθουν ότι είναι μόνα, ρουφηγμένα από το φόβο, περιθωριοποιημένα, χωρίς διέξοδο.

«Είναι τραγική ειρωνεία ότι φέτος η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ενδοσχολικής Βίας και του Ενδοσχολικού Εκφοβισμού βρίσκει την Ελλάδα να μετρά καθημερινά όλο και περισσότερα περιστατικά bullying, τα οποία μάλιστα μερικές φορές φλερτάρουν ανοιχτά με την εγκληματικότητα. Ήρθε η ώρα να σπάσει ο κύκλος της σιωπής και της βίας. Η ενδοσχολική βία μας αφορά όλους!», τονίζει στο μήνυμά του, ο κ. Καζαντζίδης.

Επέκταση πεζόδρομου

Τη δέσμευση ότι ο πεζόδρομος της 25ης Μαρτίου στη πόλη του Κιλκίς θα επεκταθεί μέχρι το επόμενο τετράγωνο, δηλαδή την οδό Τσιρογιάννη, ανέλαβε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης, με νέα ανάρτηση βίντεο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

«Μαζί Μπορούμε να δημιουργήσουμε νέους πεζόδρομους για μια πιο ανθρώπινη πόλη! Προχωράμε!», είναι το μήνυμα του κ. Καζαντζίδη.

Σχολιάστε