My Twitter Feed

25 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Σούλης: Πλούσιες δραστηριότητες

Ο πολιτευτής της ΝΔ, Σούλης Καζαντζίδης, δέχθηκε στο Πολιτικό του Γραφείο πολίτες του νομού και στελέχη του κόμματος και είχαν μια χρήσιμη συζήτηση για θέματα που αφορούν τον τόπο αλλά και την πολιτική επικαιρότητα.

soulis_kazantzidis9Ο κ. Καζαντζίδης αντάλλαξε μαζί τους απόψεις σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις που έχουν διαμορφωθεί τον τελευταίο μήνα από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες εν πολλοίς δικαιώνουν τις εκτιμήσεις της ΝΔ για τη μεγάλη δοκιμασία που περνά η χώρα.

Ο πολιτευτής της ΝΔ αναχωρεί για Αθήνα την Πέμπτη 5 Μαρτίου όπου θα έχει επαφές με κομματικά στελέχη του κόμματος. Παράλληλα θα παρακολουθήσει τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ενώ θα συμμετάσχει και στις εργασίες της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, ως αιρετό μέλος της, η οποία  συγκαλείται την Κυριακή 8 Μαρτίου.

Ο κ. Καζαντζίδης συνεχίζοντας τις επισκέψεις του σε σχολεία, μετέβη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γουμένισσας και στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς και μοίρασε στους μαθητές μπάλες ποδοσφαίρου.

Επίσης, παρέστη στην ετήσια συνεστίαση του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας ‘’Άγιος Τρύφων’’, ο Πρόεδρος του οποίου Αστέριος Τάτσης, βράβευσε τον κ. Καζαντζίδη για τη συνεισφορά του στο Σύλλογο

Δελτίο τύπου από Σ. Καζαντζίδη.

Σχολιάστε