My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Σούλης: Ο δήμος θα στηρίζει το ΓΝΚ

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Κιλκίς πραγματοποίησε τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης συνοδευόμενος από συνεργάτες του.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση του συνδυασμού από εκπροσώπους του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για τα προβλήματα και τις ανάγκες του Ιδρύματος.

Ο κ. Καζαντζίδης αφού συνομίλησε με εργαζόμενους είδε από κοντά τη μεγάλη ζημιά που έχει υποστεί το κτήριο των διοικητικών υπηρεσιών εξαιτίας καθιζήσεων, εκφράζοντας την ανησυχία του για μια κατάστασή που εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία των εργαζομένων.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς είχε την ευκαιρία να τονίσει με κάθε σαφήνεια στους εργαζόμενους ότι ως νέα δημοτική αρχή η παράταξή του θα βρίσκονται πάντα δίπλα στις ανάγκες του προσωπικού και θα ενεργεί με κάθε τρόπο έτσι ώστε να προωθούνται άμεσες λύσεις τόσο στα μικρά όσο και στα μεγάλα προβλήματα του Νοσοκομείου.

Ειδική αναφορά έκανε ο κ. Καζαντζίδης στα θέματα της ασφαλούς λειτουργίας του Ιδρύματος μέσω της απρόσκοπτης φύλαξής του, της δημιουργίας παιδικού σταθμού για τα παιδιά των εργαζομένων και της άμεσης επιστροφής του τηλεφωνικού κέντρου του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο μας.

Τέλος, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των εργαζομένων ότι οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου θα συνεργάζονται με το Νοσοκομείο με σκοπό να προωθούνται λύσεις προς όφελος του συνόλου της τοπικής μας κοινωνίας.

Να σημειωθεί ότι τον κ. Καζαντζίδη συνόδευε στην επίσκεψή του και ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜΤΟ) Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας.

*Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πρώην υπουργό Βασίλη Κικίλια στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ Κιλκίς την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, ανταλλάσσοντας μαζί του απόψεις για τα τρέχοντα πολιτικά ζητήματα και τις μάχες που έρχονται ενόψει των εκλογών στη Τοπική Αυτοδιοίκηση.

* Ο κ. Καζαντζίδης παραβρέθηκε στις 26 Νοεμβρίου στην εκδήλωση της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης προς τιμή του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ποντίων Εκπαιδευτικών, που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τα 20 χρόνια προσφοράς της.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, ως μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με φίλους και γνωστούς από το Κιλκίς και τη Θεσσαλονίκη, όπως ο συντοπίτης μας πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης, δικηγόρος Παναγιώτης Ακριτίδης.

Δελτίο τύπου από Αν. Καζαντζίδη

Σχολιάστε