My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Σούλης: Μαζί αλλάζουμε το Κιλκίς

(Βίντεο) Συγκέντρωση φίλων και μελών του συνδυασμού «Κιλκίς – Μαζί Μπορούμε», πραγματοποίησε σε κατάστημα εστίασης της Ευκαρπίας, τη Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης.

Χαιρετώντας τα παρόντα μέλη και τους υποστηριχτές του συνδυασμού κι υπογραμμίζοντας ότι βρίσκεται στον γενέθλιο τόπο του πατέρα και της μητέρας του, ο κ. Καζαντζίδης τόνισε ότι ξεκινάνε όλοι μαζί τη προσπάθεια ν` αλλάξει το Κιλκίς, βγαίνοντας από τη μιζέρια στην οποία έχουν καταδικάσει την πόλη και τους οικισμούς του δήμου.

«Η προσπάθειά μας είναι ανεξάρτητη και πέρα από κόμματα, με μόνο στόχο να βοηθήσουμε τον τόπο μας. Τα προβλήματα του Κιλκίς δεν έχουν χρώματα και επιζητούν άμεσα λύση», τόνισε ο κ. Καζαντζίδης, σημειώνοντας ότι «η απλή αναλογική δίνει πλέον δυνατότητες για διάλογο με συναδέλφους που προέρχονται από άλλες παρατάξεις, αλλά μας ενώνει η προσπάθεια για την ανάπτυξη του Κιλκίς».

Αναφερόμενος στην προσωπική του διαδρομή, τόνισε χαρακτηριστικά ότι από μικρός ερωτεύτηκε την πολιτική, υπηρετώντας το Κιλκίς από διάφορα μετερίζια μέχρι και στην Αθήνα.

«Είπαν ότι ο Σούλης δεν θα κατέβει στις εκλογές, δεν έχει συνδυασμό, θα κάνει συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και άλλα. Είμαστε, όμως, εδώ όλοι μαζί για το τόπο μας», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, γνωστοποιώντας ότι μέσα στον Μάρτιο θα πραγματοποιηθεί και η μεγάλη συγκέντρωση του συνδυασμού στο Κιλκίς για τη παρουσίαση του δημοτικού του προγράμματος.

Δελτίο τύπου από Αν. Καζαντζίδη

Βίντεο από το GnomiWebTV

Σχολιάστε